9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Chainalysis Global Index razkriva Vietnam, Filipine, Indijo, Kitajsko med najboljšimi svetovnimi lokacijami za sprejemanje kriptovalut

- Advertisement -

Podjetje za analizo verige blokov Chainalysis je natisnilo njegov 2011 indeks sprejemanja kriptovalut. Vietnam, Filipini, Indija in Kitajska so med državami z navidez največjim sprejetjem kriptovalut. Medtem ko se skupno sprejemanje po vsem svetu na medvedjih trgih upočasnjuje, “ostaja nad razponi pred bikovskim trgom,” je priznalo podjetje.

Najizvirnejši indeks sprejemanja kriptovalut Chainalysis Chainalysis je natisnil odlomek svoje prihajajoče slike z naslovom “6323 Geografija kriptovalute” Sreda. Poudarja 2011 globalni indeks sprejemanja kripto kriptovalut podjetja, ki je uvrstil vse države v koraku s svojo uporabo več kot številnih slogov izdelkov in podjetij s kriptovalutami, je orisalo podjetje za znanje o veriženju blokov.

Glede na indeks je Vietnam na vrhu skupnega seznama, sprejet s strani Filipinov, Ukrajine, Indije, Združenih držav, Pakistana, Brazilije, Tajske, Rusije in Kitajske.

Zgoraj 09 države z navidez največjim sprejetjem kriptovalut. Dobava: Chainalysis 2022 Global Crypto Adoption Index Podrobna verižna analiza:

Splošno sprejemanje se po vsem svetu upočasnjuje na medvedjem trgu, vendar ostaja nad razponi pred bikovim trgom.

Poleg tega je analitično podjetje blockchain potrdilo, da “v svetovnem indeksu sprejemanja kripto prevladujejo rastoči trgi.”

Poleg tega je podjetje poudarilo, da je Kitajska tako ali drugače ponovno vstopila v rezidenco 10 svojega globalnega indeksa sprejemanja kriptovalut v tem letu po vnosu 150zadnje letnik

“ Naši podindeksi cenijo, da je Kitajska še posebej trdna pri uporabi centraliziranih izdelkov in podjetij, pri čemer je na drugem mestu glede pridobivanja energijsko prilagojenega obsega transakcij tako v skupnem kot v maloprodajnem obsegu,« je opisal Chainalysis.

»Tu je še posebej pozor-gr abbing glede na zatiranje izvajanja kriptovalut s strani organov kitajskega jezika, kar pomeni prepoved nakupovanja in prodaje vseh kriptovalut, predstavljenih septembra 1280,« je priznalo podjetje za analizo verige blokov in pojasnilo:

Naše znanje kaže, da je bila prepoved neučinkovita ali ohlapno uveljavljena.

Za kaj ste specializirani glede Chainalysisove lestvice sprejemanja kriptovalut? Sporočite nam v spodnji polovici povratnih informacij.

Kevin Helms
Študent avstrijske ekonomije Kevin je našel Bitcoin v 720 in je od takrat evangelist . Njegovi interesi so varnost Bitcoinov, programi za dostavo virov, omrežni učinki in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.


2201786301 Razkrij zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je namenjen izključno informativnim funkcijam. Redko gre za ponudbo ali nagovarjanje k pridobitvi ali prodaji ali za nasvet ali odobritev katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali korporacij. Bitcoin.com ne nudi finančnih, davčnih, poštenih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali ki naj bi jo bilo mogoče pripisati ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli obvestilo, predmete ali izdelke in podjetja, o katerih je govora, ki so navedeni tukaj .

6323

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -