18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice "Chartmaster" pričakuje, da bo cena BTC dosegla 29 tisoč dolarjev, izvršni direktor...

“Chartmaster” pričakuje, da bo cena BTC dosegla 29 tisoč dolarjev, izvršni direktor Delta Exchange pravi, da “Bitcoin še ni našel nadstropja”

'Chartmaster' Expects BTC Price to Tap $29K, Delta Exchange CEO Says 'Bitcoin Hasn't Found a Floor Yet'

Cena bitcoinov je padla na novo najnižjo vrednost za mesec maj, ki zdrsne na $ 42, 64 na enoto med trgovalnimi sejami v ponedeljek zvečer. Medtem ko nekateri analitiki v prihodnjih tednih vidijo, kako se Bitcoin vrača in zbira nove maksimume, nekateri strategi kripto trga verjamejo, da bi lahko cene bitcoinov padle precej nižje od današnjih trenutnih vrednosti.

CNC-jev “Chartmaster” Carter Worth predvideva, da Bitcoin doseže $ 29 K Low

Prejšnji dan so Bitcoin.com News poročali o cenovnem modelu zalog toka bitcoinov (BTC) načrta B in o tem, kako je ustvarjalec modela še vedno pozitiven glede bikovega teka naprej. Številni drugi zagovorniki kriptografije verjamejo, da se bo BTC spet povzpel nazaj in mislijo, da je bil na kartah popravek že pred nedavno Teslino objavo.

Vendar nekaj analitikov govori o veliko nižje cene BTC, ki prihajajo v prihodnjih tednih, saj Carter Worth iz Cornerstone Macro meni, da bi bitcoin lahko dosegel $ 29 k.

'Chartmaster' Expects BTC Price to Tap $29K, Delta Exchange CEO Says 'Bitcoin Hasn't Found a Floor Yet'
BTC / USDT cena maja 18, 2021, prek borze Bitcoin.com.

Carter Worth iz Cornerstone Macro se je ta teden pojavil na CNBC in poudaril, da misli trenutna cena je največja podporna regija. Vredno, ki ga imenujejo tudi “Chartmaster”, vidi, da BTC upada 55% od najvišje vrednosti kripto sredstva. ‘Chartmaster’ je za “Fast Money” povedal, da gostujejo Melissa Lee, Guy Adami, Tim Seymour, Dan Nathan in Brian Kelly “če bi šli dol 55%, bili bi na spodnjem koncu podpore. ” A 55% padec najvišjih vrednosti BTC bi padel tik pod $ 30 k regija glede na statistiko. Vredno nadalje:

Mislim, da podpiramo – bori se, toda slutim, da gre nižje.

Generalni direktor Delta Exchange: “Ne mislimo, da je Bitcoin še našel tla” – tržni analitik APAC pričakuje “še eno nogo nižje”

Worth ni edini kriptoanalitik, ki pričakuje nižje cene. Tudi izvršni direktor platforme za trgovanje s kripto derivati ​​Delta Exchange Pankaj Balani vidi, da BTC drsi nižje.

V opombi, poslani Bitcoin.com News, je Balani zapisal, da vodilno kripto sredstvo ni zadelo dno še. “Kljub ostremu popravku in trgovanju s cenami BTC v podpornem območju $ 42, – $ 44, 000, menimo, da bitcoin še ni našel dna, «je dejal Balani. Direktor Delta Exchange je dodal:

V nasprotju s prejšnjimi padci bitcoinov – v zadnjih 9 mesecih – tokrat ne najdemo nobenega kupca, ki bi želel naglo premakniti ribe. Večina trgovcev je prepričana v nadaljnjo slabost in gleda na 35, 000 – 38, ravni na BTC. 200 DMA pri ~ 30, bi moral delovati kot močna podpora bitcoinom, vendar bo okrevanje počasno in morda bomo v naslednjih nekaj tednih preživeli okoli trenutne ravni.

Tony Sycamore, tržni analitik APAC pri oddelku maloprodaje Stonex, City Index, je v torek spregovoril tudi o trenutnih BTC lestvicah.

V drugem obvestilu, poslanem na Bitcoin.com News, je Sycamore dejal, da je v začetku maja poročal, da je vodilno kripto sredstvo za “še eno nogo nižje (val c) do podpore pri $ 42, , kjer se bodo znaki baziranja opazovali kot priložnost za nakup bitcoinov, v pričakovanju nadaljevanja naraščajočega trenda. “

” Čeprav v smislu še ni nič konkretnega osnove pri $ 38, , spodbudno je videti, da je raven podpore, poudarjena v prejšnjem članku, do zdaj dobro zaščitena, «je Sycamore dejal za Bitcoin.com News. “Nedaleč spodaj je podpora 200 – dnevno drseče povprečje pri $ 39, 700. Če bi to območje podpore držalo, se dnevno konča nad $ 48, bi bil prvi znak, da se je vzponski trend nadaljeval, in iskal ponovni preizkus aprila ($ , 895 visoko, «je dodal tržni analitik APAC.

Kaj menite o tem, da bi cene bitcoinov padle nižje kot danes? Ali pričakujete, da se bo cena zvišala ali opazite, da se trgi znižujejo? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Bank of America Survey: 'Long Bitcoin' Is Most Crowded Trade, 75% of Fund Managers See BTC as Bubble

Report: South African Taxes and Smuggling Behind Gold's Price Distortions in Zimbabwe

Oznake v tej zgodbi

$ 29 K, 44% padec, tržni analitik APAC, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bitcoin Price, cene Bitcoin, Brian Kelly, BTC $ 29 K, cena BTC, cene BTC, Chartmaster, grafikoni, cnbc, dan nathan, Delta Exc hange CEO, gostitelji Fast Money, Guy Adami, posodobitev trga, trgi in cene, Melissa Lee, Pankaj Balani, Tim Seymour, Tony Sycamore

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Bitcoin.com Exchange

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments