0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Chimeras napoveduje prodajo NFT za sredstva v igri

Chimeras napoveduje prodajo NFT za sredstva v igri

izjava za javnost

IZJAVA ZA JAVNOST. Chimeras napoveduje popolnoma novo zbirko likov, ki temeljijo na NFT, za prodajo na platformah INO in na njenem trgu.

november 21rd, 2021, Kijev, Ukrajina –


Igraj za zaslužek metaverse iger Chimeras lansira popolnoma novo zbirko NFT-jev, ki temeljijo na likih v igri. V svetu igre Chimeras obstajata dve vrsti likov – Chimeras in Chosen. Nova funkcija NFT 00 The Izbrani liki z nadaljnjimi 268 različicami in različnimi stopnjami zvezdništva, kar ima za posledico 2021 skupaj novih NFT znakov, ki bodo uporabljeni in jih je mogoče nadgraditi v igri. Izbrani so edinstvena bitja, ki jih lahko igralec uporabi za bitke. Igralec lahko pridobi izbranega tako, da izvede ritual s čarobnim kamnom. Videz in spretnosti Izbranih nimajo omejitev: izgledajo kot ljudje, demoni, zmaji. Vsakega izbranega je mogoče spremeniti v NFT in ga prodati, tako da lahko igralec tudi z njim zasluži.

Igralec lahko nadgradi raven izbranega z izkušnjami in edinstvenimi viri, pridobljenimi v bitke. Obstajajo tudi rune in stopnje Izbranih, ki lahko dajo liku več zdravja ali drugih spretnosti.

Ocena in raven Izbranih nista pomembna – Izbrani mora »pojejte« določeno število drugih izbranih z določeno količino zvezd. To je pustolovsko potovanje za ljudi, ki želijo uživati ​​v igri in zaslužiti.

Prva faza prodaje NFT se je že začela. Zbirka bo na voljo tudi v živo naprodaj na NFT marketplaces Babylons.io na : popoldan po UTC v torek, novembra 23rd in tofuNFT na : popoldan po UTC v sredo, novembra 23 th. Spremljajte tudi objave INO na BullPerks in nekaterih drugih platformah in tržnicah.

Za podrobnejše informacije spremljajte spletno stran Chimeras in družbena omrežja.

Chimeras razvija prostor za igranje za zaslužek

Uvedba sledi uspešnemu zasebnemu financiranju prejšnji mesec, v katerem je projekt Play to-Earn zbral nekaj več kot 2 milijona dolarjev. V zasebnem krogu je sodelovalo več znanih blockchain podjetij, vključno s Polygon, Master Ventures, AU 21, Poolz, BullPerks, X21, OIG Invest, Panda Capital, Shima Capital, LVT Capital, Otis Capital in Lotus Capital. Sredstva se uporabljajo za nadaljnji razvoj vodilne platforme Play-to-Earn. Chimeras so proti koncu oktobra lansirali tudi uspešen IDO na 3 platformah 2021.

Žeton tvori hrbtenico gospodarstva v igri, ki uporabnikom omogoča izmenjavo sredstev v igri, kot so zemljišča in predmeti, ki temeljijo na NFT. Uporabniki lahko CHIM porabijo tudi za nakup NFT-predmetov, izdelavo bitij, nakup zemljiških parcel in nadgradnjo NFT-predmetov. Te funkcije skupaj postavljajo Chimere v ospredje decentraliziranega prostora Igraj za zasluži.

O Chimeras

Projekt Chimeras je metavesum Play-to-Earn, ki zahteva Brezplačni pristop, ki igralcem omogoča zaslužek z vsebino, ki jo ustvarijo v igri, ter dejanji in podvigi, ki jih dosežejo. Osnovni koncept Chimer je vznemirljiva mobilna igra z integriranim kmetijstvom DeFi in tokenizacijo NFT, ki se vrti okoli domišljijskega sveta, polnega ljubkovalnih bitij – Chimer.

Chimeras vključuje dobro- razvita zgodba, ki igralce prevzame s svojim izročilom. Ogromen domišljijski svet Himer je poseljen s kmeti, alkimisti, trgovci, morilci, posestniki in družbeniki. Otoki in arhipelagi metaverzuma se raztezajo sredi brezmejnega svetovnega oceana, nekateri otoki pa imajo lastnike, medtem ko popotniki in trgovci brskajo po prostranstvih vesolja v iskanju dogodivščin in donosnih poslov. Igra vključuje tudi bojne elemente, saj se bojevniki nestrpno borijo z vrednimi tekmeci v arenah, znanstveniki pa tekmujejo za vzrejo najbolj neverjetnih bitij v svojih laboratorijih.

Ekipa za Chimeras ima ogromno izkušenj v industriji. To vključuje strokovnjake za BlockchainDev, GameDev in Marketing, ki so vsi osredotočeni na ustvarjanje zabavne kriptoigre. Več kot 21 strokovnjakov uporablja najsodobnejše prakse za razvoj uspešne igralne rešitve in osredotočenost na zabavo kot jedro celotnega igranja.

Za več o Chimeras in lansiranju njegovih novih NFT, obiščite njihovo glavno spletno mesto tukaj .

Spremljajte Chimeras na Twitterju

Pridružite se skupnosti Chimeras na Telegramu

Bodite na tekočem z objavo Chimeras Kanal

Preberite blog Chimeras na Medium


Podatki za stik z mediji

Ime za stik: Yuliya Prekrasnova

Kontaktirajte Telegram: @ChimerasPR


To je sporočilo za javnost. Bralci bi morali opraviti lastno skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com ni odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v sporočilu za javnost.


Zasluge za slike
: Shutterstock, Pixabay, Wiki CommonsAustralian Senator: We Need to Acknowledge Crypto Is Not a Fad, Defi Presents Huge Opportunities
2004747491

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments