20 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Cilj Concordium je končati dobo anonimnosti v kripto industriji

Cilj Concordium je končati dobo anonimnosti v kripto industriji

Kripto in blockchain industrije se morajo ravnati po pravilih, da uresničijo svoj polni potencial, pravi izvršni direktor Concordium.

Concordium aims to end the era of anonymity in crypto industry

Anonimnost Bitcoina (BTC) in drugih kriptovalut je vroča tema v kriptoprostoru. Medtem ko je transakcije odprto za sledenje v javni verigi blokov, je v številnih primerih izziv povezati transakcijo z resnično osebo. Kot platforma, ki je osredotočena na identiteto, Concordium uvaja drugačno smer, tako da ponuja popolno preglednost.

spoštujte splošna družbena pravila, «je v sporočilu dejal predsednik Concordium Lars Seier Christensen. Zagon Concodium Blockchain pomeni konec obdobja anonimnosti, nepreglednosti in pomanjkanja preglednosti, je dodal.

Razvit in po priporočilu vodstvenih direktorjev in članov uprav iz korporacij, kot so Volvo, Ikea, Saxo Bank, MasterCard in drugi, bosta Concordium Blockchain in njegova kriptovaluta GTU 9. junija lansirali mainnet.

Glede na objavo Concordium verjame, da verodostojne udeležence, ki želijo vstopiti v kripto in verigo blokov, ovira pomanjkanje ureditve prijaznega okolja, kar zamuja širše sprejemanje industrije.

Platforma Concordium ponuja “jamstva za upravljanje in preglednost, brez ogrožanja zasebnosti,” piše v sporočilu. Uporabniki so prepoznavni in izvor vsake transakcije je sledljiv potrebe globalnih regulatorjev.

Kot je Cointelegraph že podrobno opisal, Concordium uporablja dvostopenjski postopek za doseganje zasebnosti brez nonymity. Identitete preverjamo pri ponudnikih Know Your Client. Ponudniki identitete shranjujejo osebne podatke za sklicem na ID uporabnika in izdajo potrdilo o identiteti. Ta se nato shrani v verigi blokov v šifrirani obliki.

Preklicniki anonimnosti v verigi lahko ta potrdila dešifrirajo, da pridobijo ID uporabnika. To vladam omogoča uporabo identifikatorja s ponudnikom identitete za razkrivanje podatkov iz resničnega sveta, vendar le, če zagotavljajo uradna in posebna pooblastila, kot so sodne odredbe.

“Ta industrija se mora zavedati, da brez zaupanja in sprejemanja ni ničesar,” je dejal izvršni direktor Concordiuma Lone Fonss Schroder. Dodala je:

“Globalno poslovanje temelji na pravilih. Prej ko se blockchain in kripto industrija zbudita, da je treba igrati po pravilih, prej se bo izkoristil ves potencial blockchaina. «

V začetku tega leta je Concordium zbral več kot $ 41 milijonov iz zasebne in strateške prodaje, pri čemer je podjetje znašalo 4 USD. 45 milijard.

Prejšnji članekIRS potrebuje kongresno pristojnost za ravnanje s kripto, pravi načelnik
Naslednji članekPoročila kažejo, da želi BlockFi zbrati milijone v vrednosti 5 milijard USD

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments