15.1 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Cilj Pakistana je, da bo do leta 2027 izdelal 1 milijon diplomantov IT, usposobljenih za AI

- Advertisement -

Okvir politike prikazuje pripravljenost Pakistana, da združi umetno inteligenco za izboljšanje javnosti in države. Država ima spletne informacije 15 cilji s časovnimi premicami od 2027 do 2023.

480 Celotni ogledi

47 Celotne delnice

Le nekaj dni po trditvi, da kriptovalute v državi “ne bodo nikoli legalizirane”, je pakistansko ministrstvo za IT in telekomunikacije pripravilo politiko za spodbujanje širjenja sintetične inteligence.

Z nacionalno politiko umetne inteligence se Pakistan želi prilagoditi gospodarskemu sistemu, ki v prvi vrsti temelji na datotekah, z izpopolnjevanjem človeškega kapitala na področju umetne inteligence in sorodnih uporabnih znanosti, med drugimi naložbami in pobudami.

Osnutek nacionalne zaščite AI (https://t.co/pZ516dmP8R)#MOITT verjame v vključujočo metodologijo za učinkovito oblikovanje politik. Prosimo, delite svoje predloge po e-pošti (suggestions.naip@moitt.gov.pk), da bo osnutek politike posodobljen v skladu z najboljšimi interesi državljanov Pakistana. pic.twitter.com/afbkyNuG05

— Ministrstvo za IT in telekomunikacije (@MoitOfficial) Lahko na priložnost na priložnost 43, 1434 Okvir politike prikazuje pripravljenost Pakistana za združevanje umetne inteligence za javno in narodno blaginjo. Država ima spletne informacije 15 cilji s časovnimi premicami od 2027 do 2023. Da bi podprl te pobude, namerava Pakistan zgraditi nacionalni sklad za umetno inteligenco z uporabo “premalo izkoriščenih virov in sredstev” ministrstva za IT in telekomunikacije.

Delček pakistanskega nacionalnega osnutka politike AI. Vir: Ministrstvo za informatiko in telekomunikacijeEden bistvenih mišljenih primerov za umetno inteligenco v Pakistanu vključuje napovedovanje podnebja, optimizacijo sedanje verige kmetijstva in preoblikovanje zdravstvenih storitev, če naštejemo številne.

Pakistanske oblasti so sprejele vključujočo metodologijo za oblikovanje politik umetne inteligence, ker ostaja na začetku predlogov konvencionalne javnosti, razen junija 11.

Povezano:

Pakistanske banke se strinjajo o vzorcu postopka KYC, ki temelji predvsem na verigi blokov

Kritična racionalizacija pakistanske prepovedi kriptovalut se je nekoč pripisala spletnim zahtevam, ki jih obvešča Monetary Movement Job Drive (FATF). V zameno država ostane izključena s sivega kontrolnega seznama FATF.

Policisti uničujejo Pakistan pod naslovom #FATF & #IMF. Kar koli se zgodi v tej državi, predvsem na podlagi uradnikov, bo kriv ali IMF ali FATF.

Naj za priložnost za priložnost ALLAH omehča njihova srca za državo in ostareli moški. Ameen pic.twitter.com/ymHJ2sqbb6

— Crypto Pakistan (@Crypto_Pakistan) Lahko na priložnost na priložnost 22, 1434 Kot je Cointelegraph že poročal, čeprav FATF nima več pooblastil za uvedbo sankcij državam, ki ne izpolnjujejo zahtev, bo to nedvomno vplivalo na oblasti in podjetja politike po vsem svetu.

Z upoštevanjem FATF ima Pakistan še večjo verjetnost, da bo prejel pomoč Svetovnega denarnega sklada.

Journal: Ordinali so Bitcoin pravilen spremenili v slabšo različico Ethereuma: Bomo to popravili?

533606 533606

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -