17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Cilji Algoranda je predelati transakcijske dajatve skupnosti v ogljične izravnave

- Advertisement -

Uredna pogodba bo mehansko dodelila dodelitev transakcijskih stroškov verige blokov Algorand za reševanje ogljičnih dobropisov na trgu ogljika ClimateTrade.

1182 Skupni ogledi

65 Skupaj deleži

Proof-of-stake blockchain protokol Algorand bo izvedel urejeno pogodbo, ki bi lahko avtomatizirala izravnavo emisij ogljika v skupnosti.

V novi objavi je Algorand razkril, da je nova urejena pogodba bi rešila delček vsake transakcijske cene znotraj svoje skupnosti blockchain in mehansko usmerila le-te v reševanje preverjenih ogljičnih kreditov na ClimateTrade, ki temelji na blockchainu, ki temelji predvsem na trgu ogljičnih izravnav.

Na podlagi Staci Warden, izvršnega direktorja fundacije Algorand, bo stikalo omogočilo, da se skupnost poveča, medtem ko bo tiho škodovalo ogljiku. Warden je za Cointelegraph povedal, da bo urejena pogodba zagotovila, da bo njihov blockchain dolgoročno ostal okolju prijazen in upa, da bodo tudi druga podjetja dosegla enako.

»Upamo, da to spodbuja naše partnerje in druge protokole blockchain, da zmanjšajo svoj ogljični odtis,« je dejal Warden. Pojasnila je, da so tehnološka podjetja vsaka oseba odgovorna za pomoč pri izgradnji trajnostne prihodnosti, njihovo osebje pa je navdušeno, da jim je uspelo predstaviti načrt o tem, kako bi to lahko tudi izvedli.

Izvršni direktor je pohvalil tudi prizadevanja borze blockchain, da bi bila okolju prijazna. Warden je dejal, da:

»Izmenjava si želi v okviru čudovite poti, saj sprejema dokaze o vložkih kot v bistvu najuspešnejši soglasni mehanizem. Čeprav obstajajo nedvomno zakonite kritike v nasprotju z Bitcoinom in dokazilom o delu, je dolg beg sijajen.” Povezan: Blockchain in orakli lahko pomagajo pri urejenem prehodu vitalnosti, trditve na pogled

Oprostitev v 2021, osebje Algoranda se je zavezalo, da bo škodljivo za ogljik blockchain. S partnerstvom s ClimateTrade je Algorand nekoč uspel zabeležiti svoj ogljični odtis v verigi in v zeleno zakladnico uvrstiti enako količino ogljičnih kreditov.

Medtem se je zavarovalnica Lemonade v prizadevanju za boj proti posledicam spremembe podnebja povezala s podjetji blockchain, da bi ustvarila decentralizirano samozadostno organizacijo (DAO), katere cilji so pomoč in nudijo zaščito afriškim kmetom. DAO, znan kot Limonada Crypto Native podnebna koalicija, kmetom zagotavlja podnebno zavarovanje in jim omogoča, da dobijo odškodnino za vsak slučaj in poleg tega samo tiho, da jih kdaj pestijo naravne nesreče.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -