17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Cilji Stargate Finance (STG), osredotočeni na interoperabilnost, za začetek DeFi 3.0

- Advertisement -

»Stargate Finance« je bil v trendu na Twitterju prejšnji teden in čeprav je ali ni več prezgodaj, da bi zahtevali trg bikov DeFi, ki ga je prevzel slonom, so trgovci vlagali sredstva v projekt, ki trdi, da je »sestavljiv vseverižni native asset bridge.«

Dejstva iz Cointelegraph Markets Honorable in TradingView razkrivajo, da je STG nekoč kotirala na borzah marca in njegova vrednost se je povzpela 362% od najnižje vrednosti 0 USD 657 do najvišje vrednosti 3 $.30 marca 18.

1-urni grafikon STG/USDC. Vir: TradingViewTukaj bodite previdni pri paru od razpoloženj s protokolom, ki uživajo, je pritegnil uporabnike DeFi in povečal vrednost STG prej kot njegova začetna sosedska dražba.

Popolna združljivost verigeInteroperabilnost je vse bolj priljubljena tema ekosistema kriptovalut in ta tema se še naprej razvija, saj vlagatelji označujejo, da bo prihodnji Metaverse verjetno sestavljen iz več medsebojno povezanih verig blokov.

Medtem ko mnogi starejši protokoli DeFi še niso dosegli razumevanja za integracijo najbolj tradicionalnih verig, so bila Stargate nekoč zasnovana s sestavljivostjo zloveščih verig kot glavno značilnostjo. To omogoča, da se stikalo z zlobne verige ne drži pogodb o oblikovanju ladij v ciljni verigi.

V skladu z Startgate Finance to pomaga poenostaviti potek zamenjave in povečati stopnjo prilagodljivosti, tako da tehnika, ki je izjemno priročna za uporabnike in odpira nove priložnosti za aplikacije zloveščih verig.

Projekt poleg tega zagotavlja takojšnjo zagotovljeno dokončnost, kar zagotavlja, da bo vsako povpraševanje o zamenjavi namenskih v verigi tečajev namenjeno tudi ciljno verigo pravilno. Poenotena likvidnost odpravlja potrebo po vmesnih žetonih, saj ima vsaka podprta veriga nabor likvidnosti za podprte izvorne vire.

Omrežja, ki jih trenutno podpira Stargate F, vključujejo Ethereum (ETH), BNB Exciting Chain (BSC), Polygon (MATIC), Avalanche (AVAX), Arbitrum, Optimism in Fantom (FTM).

Hipe se gradi na soseskih dražbahLjuba za sosesko se začne marca 26 in uporabniki, ki so kupili predpriznanje svojih denarnic ali obveznih sredstev pred marcem 17 so primerni za žetone SGT v vrednosti 0 $.. Žetoni, kupljeni med dražbo, obsegajo enoletno zaklepanje, ki mu sledi linearni interval odklepanja, ki traja šest mesecev.

Predhodno akreditirani računi so pripravljeni na uvrstitev največ ,657 STG, medtem ko lahko tisti, ki so vezani, vstopijo do 4,668 STG. Vsi žetoni, ki ostanejo po Spherical 1, bodo verjetno enakomerno razdeljeni in na voljo za uvrstitev v Spherical 2, medtem ko ste kupili največjo primerno količino v Spherical 1.

Povezan: Stargate Finance privabi 1,9 milijarde dolarjev v šestih dneh

Prevelik donos stabilnih coinov Tretja povezava, ki pomaga pri pozornosti načrta in uporabnikom Stargate Finance, je pohoten donos kmetovanja stabilnih kovancev v njegovih podprtih omrežjih.

Visoko donosne farme stabilnih kovancev na Stargate. Vir: Stargate Visoki donosi na stabilne coine že uživajo uspel načrtovati 2.36 milijardo dolarjev likvidnosti, ki je zaklenjena na protokol, pri ohranjanju z informacijami Defi Llame, zaradi česar je Stargate Finance trinajsti največji protokol DeFi s strani TVL.

Celotna cena je zaklenjena na Stargate. Vir: Defi LlamaKer je ali ni več vseeno prezgodaj je ponoviti, kako se bo Stargate Finance sestavil v zelo dolgem časovnem intervalu in ali lahko vrednost žetonov podkrepi svoje najnovejše dobre strani, se zdi, kot da sta interoperabilnost in pozornost na likvidnost stabilnih coinov dva ključna dejavnika, ki sta potrebna za DeFi protokole, ki kupujejo dolgoživost znotraj kripto ekosistemu.

Spodaj navedena stališča in mnenja so v celoti tista ustvarjalca in v bistvu ne odražajo več stališč Cointelegraph.com. Vsak niz financiranja ter nakupovanja in prodaje vključuje tveganje, zato bi morali svojega medveda naučiti, ko sprejemate odločitev.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -