17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Cilji TradeStars se bodo okrepili, ko bo platforma uvedla novo funkcijo DFS

- Advertisement -

pritisnite osvoboditev

IZJAVA ZA JAVNOST. TradeStars je pred kratkim predstavil začetek svoje nove funkcije, Day-to-day Delusion Sports (DFS). Začetek DFS bo povezal nakupovalno in prodajno plast DeFi s slojem igralnega sloja DFS z modelom P2E (Play To Manufacture). V tem slogu lahko stranke TradeStars brezhibno spreminjajo domišljijske deleže tako natančno, da lahko tekmujejo z drugimi z različnimi oblikami tekmovanj DFS tako lepo kot pripravljene na digitalne in finančne nagrade.

Zakaj je to tako pomembno? Delusion športi so že vrsto let izjemno slavna panoga, ki počiva na drzni osnovi nepregledno visokih in predanih sledilcev. Nešteto naraščajočih spremenljivk, skupaj s strokovnim znanjem, izpopolnjenimi platformami in celo kroženjem interneta 3.0, razume vse, kar je sčasoma prispevalo k energiji tega sektorja. Z izjemo takšnih predvidenih obsegov je bilo na tem področju v zadnjem času vendarle prišlo do majhnih popolnih inovacij.

Celotna množica spletnih mest za fantazijske športne igre je eksperimentirala in uvedla strokovno znanje o blockchain trg, ki ponuja pokrovitelje z večjo preglednostjo in možnostjo dohodka. Po drugi strani pa je bil napredek pri tem postopku omejen le na številne vidike. Kot končni rezultat je nastal TradeStars. Prizadevanje TradeStarsa, da ponudi najbolj inventivne vidike za spopadanje z različnimi težavami, na katere se naročniki običajno spotaknejo, je pomagalo modelu platforme. Sektor se zaenkrat znajde v prehodnem intervalu z interneta 2.0 na internet 3.0. Ob upoštevanju tega TradeStars zagotavlja, da bodo obiskovalci dojeli sproščujočo potovanje na krov in navigacijo z izdajo pomembnih vidikov ali funkcionalnosti samo za TradeStars.

Premostitev vrzeli med internetom 2.0 in internetom 3.0

Zahvaljujoč zgoraj omenjeni funkciji DFS, posadka TradeStars je uradno izvedla svoj produkt v zvezi z omogočanjem strankam, da igrajo z drugimi na različnih tekmovanjih. Do tega konca se fantazijski športi, ki v osnovi temeljijo na Internetu 2.0, uporabljajo za prehod na različne tekmovanje in zahvaljujoč DFS, ki je bil uveden na TradeStarts, je bila vrzel med Internetom 2.0 in Internetom 3.0 premoščena in odprl se je celoten nedavni svet potencialov.

S tem osvoboditvijo TradeStars dovoljuje nasprotnikom med svojimi strankami v skladu z dolgotrajno uveljavljenimi pravimi športnimi igrami in utira način za spodbudne nagrade v skladu s strankami Delusion Delusion tudi deleži. Delne zamenjave NFT se bodo izkazale za izjemno pomembne, saj ta izbira strankam ponuja več možnosti, da uveljavljajo svoje nagrade za krajo v igri. Fiat depoziti in 24/7 sistem igranja so tudi med številnimi vrhunskimi vidiki, ki jih ponuja TradeStars. O TradeStars TradeStars je fantazijska športna igra, ki jo poganja blockchain. S progresivno napravo P2E združuje ekonomiko DeFi z “igranjem” DFS. Stranke lahko spremenijo domišljijske deleže, ki odražajo dosežke športnikov pravilnega življenjskega sloga, tekmujejo v različnih oblikah turnirjev DFS in prejmejo finančne in digitalne spodbude, kot je bilo že omenjeno. Posadka se lahko v naslednjem letu celo specializira za doseganje milijona strank v notranjosti platforme.

V svojem bistvu je TradeStars nenavadna fantazijska športna igra P2E, ki uporablja strokovno znanje o veriženju blokov za decentralizirajte celotno igralno infrastrukturo in začnite svet ustvarjalnosti za igralce. Platforma je v skladu z blokovno verigo Ethereum in jo poganja Polygon Community, vrhunska ločljivost skaliranja Layer-2. Posli se izvajajo na podlagi jasnih pogodb, ki odpravljajo potrebo po posredniku ali posredniku in zahvaljujoč tej resnici očitno usmerjajo različne človeške posege.

Poleg tega je vsaka transakcija zabeležena v verigi blokov in bo do nje dostopal vsak posameznik, ki je , kar je tako transparentno kot pošteno. Za dodatne informacije in standardne posodobitve si oglejte čudovito spletno stran in kanale Twitter, Medium in Telegram. To je osvoboditev tiska. Bralci bi morali sprejeti, da opravijo svojo reševalno skrbnost prej, kot da sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katerim koli od njegovih sodelavcev ali izdelki in storitvami. Bitcoin.com ni več odgovoren, naravnost ali posredno, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, povzročeno ali domnevno pripisljivo ali v povezavi z izvajanjem ali zanašanjem na kakršen koli material, blago ali izdelke in storitve, o katerih se govori v medijih. . Bitcoin.com Media Bitcoin.com je glavna ponudba za celoten sklop, povezan s kripto. Obrnite se na classified ads@bitcoin.com, če želite klepetati o sporočilih za javnost, sponzoriranih objavah, podcastih in drugih nadomestnih predlogih. 67177Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -