18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija CipherTrace se širi, da zajema Binance Smart Chain sredi vala podvigov

CipherTrace se širi, da zajema Binance Smart Chain sredi vala podvigov

Binance okrepi analitiko blockchain med hitrim izkoriščanjem DeFi.

2007 Skupno ogledov

8 Skupaj delnice

CipherTrace expands to cover Binance Smart Chain amid wave of exploits

Podjetje za obveščanje o kriptovalutah in verigah blokov CipherTrace je napovedalo analitično podporo za Binance Smart Chain (BSC) ob porastu napadov in ranljivosti protokolov, ki se izvajajo v omrežju.

V majskem sporočilu 27, je družba navedla, da želi identificirati finančno transakcije, ki potekajo na BSC in njegovih decentraliziranih aplikacijah, ki zdaj štejejo več kot 600. CipherTrace že spremlja dejavnost več kot tisoč digitalnih sredstev. Dave Jevans, izvršni direktor podjetja CipherTrace, je izjavil, da lahko podjetje, ko je dodana podpora za verigo blokov, doda analitiko za vse aplikacije, zgrajene v tem omrežju.

Vključitev analitike CipherTrace omogoča ponudnikom storitev navideznega premoženja (VASP), kot so menjalnice, banke, mize OTC, gostujoče denarnice in druge finančne institucije, da označijo transakcije, ki se pojavljajo na BSC in imajo veliko verjetnost, da izvirajo iz nezakonite dejavnosti, vključno z goljufijo.

Direktor za skladnost poslovanja podjetja Binance Samuel Lim je opozoril, da je spoštovanje globalnih predpisov o pranju denarja najpomembnejše in CipherTrace jim bo pomagal pri tem. “CipherTrace, ki vključuje podatke Binance Smart Chain v svoj sistem dodeljevanja za podporo aplikacijam in izmenjavam, je poteza v boju proti nedovoljenim dejavnostim. Dolgoročno bo to pridobilo večjo verodostojnost in partnerstva BSC v fiat in urejenem prostoru. “

BSC je bil v zadnjih mesecih epicenter nedovoljenih dejavnosti in izkoriščanja DeFi. Seznam protokolov, ki izgubljajo denar zlonamernim akterjem, narašča, največji med njimi je PancakeBunny, ki je izgubil kar $ 200 milijonov v BNB in ​​njenem izvornem žetonu v velikem napadu na hitra posojila maja 20.

Drugi protokoli DeFi, ki se izvajajo na BSC in so bili nedavno hakirani ali izkoriščeni, vključujejo Cream Finance, bEarn, Bogged Finance, Uranium Finance, Meerkat Finance, SafeMoon in Spartan Protocol.

V začetku tega meseca je Marie Tatibouet, direktorica trženja kripto borze Gate.io, za Cointelegraph povedala, da je pomanjkanje skrbnosti te podvige poslabšalo zaradi centralizirane narave BSC in dodala, da ” vsak teden pripravijo na stotine projektov. “

Prejšnji članekShanghai Man: Rudarji prepovedani, izmenjave usmerjene? Tukaj se dogaja
Naslednji članek„Kripto bo povzročil naslednjo finančno krizo“: šef plemenitih kovin

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments