2.3 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Circle izdajatelja USDC podpira predlog za ureditev izdajateljev stabilnih coinov kot bank

Circle izdajatelja USDC podpira predlog za ureditev izdajateljev stabilnih coinov kot bank

“Obstaja resnično priznanje, da bi ti stabilni plačilni coini, ki rastejo, lahko relativno hitro rasli v internetnem obsegu,” je dejal izvršni direktor Circle.

992

Skupni ogledi

9

Skupni deleži

USDC issuer Circle supports proposal to regulate stablecoin issuers as banks USDC issuer Circle supports proposal to regulate stablecoin issuers as banks USDC issuer Circle supports proposal to regulate stablecoin issuers as banks USDC issuer Circle supports proposal to regulate stablecoin issuers as banks

Izdajatelji stabilnih kovancev, kot sta Tether (USDT) in USD Coin (USDC), bodo morda kmalu morali delovati po enakih predpisih kot banke, vendar to na videz ne prestraši izvršnega direktorja kroga izdajateljev USDC.

Izvršni direktor Circle Jeremy Allaire je v komentarju na predlog Bidenove administracije za delo na bančni ureditvi za izdajatelje stabilnih kovancev podprl priporočilo. Poudaril je, da cilj tega predloga, da izdajatelje stabilnih coinov v dolarjih uredijo v finančnem sistemu Združenih držav kot banke na zvezni ravni s strani Federal Reserve, predstavlja pomemben napredek za rast industrije.

Allaire je opozoril, da bi sedanji koraki nadgradili sedanje predpise, ki so osredotočeni na prenos denarja, “na veliko bolj temeljno infrastrukturo v jedru tega, kako bi lahko izgledala prihodnost bančništva in kapitalskih trgov .”

“Obstaja resnično priznanje, da bi ti plačilni stabilni coini, ko rastejo, lahko relativno hitro rasli v internetnem obsegu,” je komentiral Allaire. Ko trg stabilnih coinov preraste v stotine milijard v obtoku in bilijone transakcij, postanejo tveganja za finančne trge in finančno stabilnost veliko pomembnejša, je dodal.

Povezano: