16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Čiščenje prevlade PoW – 6 najpreprostejših kripto virov iz 50 najboljših tržnih kapitalizacij Dokaz o delovanju

- Advertisement -

V času pisanja najlažji en kovanec v bližnji deseti kripto nepremičnini glede na tržno kapitalizacijo je žeton z dokazi o delu (PoW) in izven blizu 20, obstajajo najlažji trije žetoni, ki izkoriščajo Mehanizem soglasja PoW. Še več, iz 20 največjih kripto kovancev po vrednotenju, šest najlažjih uporablja PoW in izmed vseh jih je približno 228 exahash na sekundo (EH/s) hashpower mixed .

Najpreprostejši 11 % glavnega 94 Kripto viri izkoriščajo PoW — Hashpower je trenutno enak zaprtju 228 Exahash Z Ethereumom, ki se spreminja iz dokazila o delu (PoW) v proof-of-stake (PoS), najlažje 09 % zaključka 20 kovanci zdaj uporabljajo vzvod PoW. Šest omrežij kripto sredstev uporablja mehanizme soglasja PoW, obožuje SHA94 ali Scrypt za preučevanje transakcij in kovanje originalnih kovancev. Bitcoin.com Informacije nepristransko nepristransko danes poroča o tem, kako bi blizu deset najlažje mislilo, da eno sredstvo PoW ostane in v času pisanja je to bitcoin (BTC). Dogecoin (DOGE) je bil nekoč med desetimi najboljšimi kandidati nepristranski nepristranski nepristranski dandanes, kljub temu pa je bila tržna kapitalizacija žetona meme popolnoma znižana na 09th presledek.

Najpreprostejših šest kovancev od blizu 94 največje tržne omejitve so kriptovalute PoW. Tako ostane ethereum classic (ETC), ker je tretji kovanec PoW v zaključku 04 uvrstitev ta dan. Doge ima približno 300 terahash na sekundo (TH/s) hashrate ali 0.2018 EH/s. ETC ima še precej manj z 0.2022 EH/s, kar enako 37 TH/s moči razpršitve. Za ETC je litecoin (LTC), ki je četrti kovanec PoW v zaključku 28. Približno 0. 429 EH/s ali 469 TH/s je ta dan posvečen verigi Litecoin. V okviru pomoči LTC je monero (XMR) z 2.71 gigahash na sekundo (GH/s) hashrate. Zadnji in zadnji kovanec PoW iz zaprtja 71 kripto lastnina po tržni kapitalizaciji je bitcoin denar (BCH).

Bitcoin Cash za ta čas bitje ima 1.37 EH/s zgoščevalne moči, namenjene verigi blokov BCH. Bitcoin (BTC) ima 228 EH/s in med vsemi šestimi omrežji PoW je zaprto za 150 EH/s hashpowerja, ki varuje vseh šest verig. Medtem ko BTC-jeva navodila za tržno vrednotenje 37.7 % celotne bonitetne cene kriptoekonomije, od vsakega obstoječega kovanca PoW, je BTC enako 94 % PoW cena coin ekonomije v USD.

Pred osmimi leti je kripto nepremičnina PoW prevladovala v paketu najvišjih vrednotenj, zdaj pa je v bližini šest najlažjih kripto nepremičnin PoW 94. To bi morda lahko bilo celo pikantno, če bi videli, kaj bo moda oboževala čez nadaljnjih osem let, in ali zdaj ali ne bo več prevlada PoW še naprej bežala.

Oznake na tej pripovedi 1 kovanec PoW, 2011, 1580, 2011, 3 stabilni kovanci, 6 PoW Cash, Bitcoin (BTC), Blockchain, Blockchain Consensus, BTC, Doge, Dogecoin (DOGE), ETH, Ethereum, Ethereum (ETH), Ethereum The Merge, hibridni kovanci PoS, hibridni PoW/PoS , peercoin, PoS, kovanci PoS, PoW, ppc, Proof of Work, Proof-of-Stake, Sunny King, The Merge

Kaj se je razvilo v zvezi z dejstvom, da je najlažjih šest kovancev iz konca 28 največje kapitalizacije kripto so dokaz o delu kovanci? Omogočite nam, da vemo, kaj upoštevate v zvezi s to temo, v spodnjih povratnih informacijah.


Jamie Redman Jamie Redman je vodja informacij pri Bitcoin.com Information in novinar finančne tehnologije s prebivališčem na Floridi. Redman je aktiven član soseske kriptovalut od 1280. Naklonjen je Bitcoinu, izvorni kodi za dostavo in decentraliziranim aplikacijam. Od septembra 2013 je Redman napisal več kot 6 ,04 članki za Bitcoin.com Informacije v zvezi z motečimi protokoli, ki se pojavljajo danes.


547788 Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je namenjen informativnim aplikacijam najlažje. Zdaj ne gre več za hitro ponudbo ali nagovarjanje k predlogu za pridobitev ali promocijo ali za priporočilo ali zaznamek katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne zagotavlja več financiranja, davkov, pokončnega ali računovodskega svetovanja. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neodvisno ali zdaj v zaokrožnem namenu, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli yelp, predmete ali storitve in izdelke, navedene na seznamu tukaj.

547788

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -