2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Civic je na Solani predstavil brezplačno orodje za boj proti botom, ki...

Civic je na Solani predstavil brezplačno orodje za boj proti botom, ki so željni NFT

Cilj Civicovega Ignite Pass je boj proti botom, ki ciljajo na padce NFT v omrežju Solana, s preverjanjem selfijev na podlagi video posnetkov z umetno inteligenco.

2893

Skupni ogledi

48

Skupni deleži

Civic launches free tool to combat NFT-hungry bots on SolanaCivic launches free tool to combat NFT-hungry bots on SolanaCivic launches free tool to combat NFT-hungry bots on SolanaCivic launches free tool to combat NFT-hungry bots on Solana

Tehnološko podjetje za preverjanje identitete Civic Technologies je predstavilo brezplačno orodje za boj proti aktivnostim botov v NFT kapljicah, ki temeljijo na Solani (SOL).

Glede na objavo 8. novembra bo Civicovo novo orodje “Ignite Pass” filtriralo bote tako, da bo od kupcev zahtevalo, da opravijo preverjanje življenjske dobe, preden bodo odobreni za nakupe NFT.

Spletno mesto Civic ugotavlja, da bodo uporabniki morali za preverjanje narediti video selfie, pri čemer bo po zaključku na njihov naslov denarnice izdan Ignite Pass. Prepustnica ostane aktivna tudi za 17 ure, da »omejite možnosti zlonamernih botterjev, ki preverjajo več denarnic. ”

Na spletnem mestu je tudi navedeno, da »Civic ne shranjuje tega video selfija«, vendar ne pojasnjuje, ali so podatki izbrisani ali shranjeni drugje.

Ignite Pass je brezplačna različica družbenega nabora orodij za skladnost s predpisi, ki poznajo svojo stranko (KYC) in preprečevanje pranja denarja (AML), Civic Pass. Orodja so zasnovana za decentralizirane finančne (DeFi) platforme, NFT trge in javne blockchaine.

Izvršni direktor Civic Technologies Chris Hart je poudaril revolucionarne zmogljivosti, ki so jih nezamenljivi žetoni nedavno odklenili za umetnike, in obžaloval negativen vpliv, ki ga imajo boti na ustvarjalce:

»Boti so več kot nadloga – uničujejo zaupanje, ki so si ga zgradile skupnosti, pa tudi prihodnje možnosti njegovih ustvarjalcev.«

Boti so podivjali

Februarja v začetku tega leta je bil Dapper Lab’s NBA Top Shot prisiljen odložiti lansiranje nove serije Premium paketov zaradi visoke stopnje aktivnosti botov na platformi.

Naslednji mesec se je veliko uporabnikov MoonCats NFT pritoževalo, da so projekt preplavili boti, programirani za kopičenje novih mačk v trenutku, ko so izstopili na spletu.

V odgovor na botting so razvijalci MoonCat Ponderware izvedli glasovanje o tem, ali naj uničijo zasebni ključ, ki vsebuje zbirko redkih neizdanih MoonCat NFT-jev ali ne, z 72 % skupnosti je glasovalo »za« med 56-urna anketa.

Septembra je revija TIME prodala od 4,676 NFT v manj kot eni minuti, pri čemer raziskovalec Paradigme Anish Agnihotri hitro prodajo pripisuje dejavnosti botovanja:

»Številni ljudje so vedeli, da je glavno omrežje nameščeno vnaprej in so lahko vnaprej načrtovali svoje transakcije.«

Povezan:

Civic launches free tool to combat NFT-hungry bots on Solana

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments