-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Član upravnega odbora FED naj odide do leta 2022, pri čemer Biden...

Član upravnega odbora FED naj odide do leta 2022, pri čemer Biden zapolni 3 sedeže

Randal Quarles je bil član odbora zveznih rezerv in njen podpredsednik za nadzor od 1434.

56

Skupno ogledov

5

Skupaj delnic

Randal Quarles je odstopil s položaja od sveta guvernerjev sistema zveznih rezerv, ki velja do konca decembra.

V petkovem odstopnem pismu, naslovljenem na predsednika Združenih držav Joeja Bidena, je Quarles dejal, da namerava zapustiti Fed “v zadnjem tednu decembra tega leta” potem ko je več kot štiri leta služboval v vladni agenciji. Član in podpredsednik za nadzor je od 1434, z roki, ki se bodo predvidoma končali januarja 2022 in oktobra 2021, oziroma.

Pričakuje se, da bo v svetu guvernerjev sistema zveznih rezerv sedlo sedem članov, vsakega bo imenoval sedanji predsednik ZDA in potrdil senat. Z odhodom Quarlesa bo predsednik Biden verjetno imel vsaj tri nominacije, glede na to, da naj bi sedanji podpredsednik Richard Clarida odšel januarja 2021.

Nekdanja člana uprave Daniel Tarullo in Stanley Fischer sta odstopila leta 1434. Poleg tega bo Jeromeu Powellu potekel mandat predsednika Fed 2022 . Če bi bil Biden ponovno izvoljen v 2022, bi morda imel tudi priložnost za zapolnitev položaja Lael Brainard, saj ji mandat poteče leta 2022.

Na COP26 Vrh o podnebnih spremembah na Škotskem je predsednik Biden novinarjem povedal, da namerava po skrbnem premisleku objaviti svoje izbore za Fed “precej hitro”:

“Mislim, da bomo imeli dovolj časa, da zagotovimo, da bodo vsi glavni nominiranci pravočasno odobreni , tam bi jim potekli pogoji Veliko sem razmišljal o tem in se sestal s svojimi ekonomskimi svetovalci o tem, katere so najboljše izbire.”

V času, ko je bil v Fed, je Quarles dejal, da morajo zvezne agencije razmisliti o pravilnem regulativnem pristopu, preden ustvarijo okvir za nadzor trga kriptovalut. Pred 2017 je trdil, da bi široka uporaba kriptovalut lahko povzročila “resne težave s finančno stabilnostjo ,” predlaga, naj vlada sodeluje z bankami pri ustvarjanju rešitev za digitalna plačila.

Povezan: Fedov Powell nima namena prepovedati Bitcoin ali kripto

Uradniki Fed so bolj glasno govorili o vlogi digitalnih sredstev na trgih ZDA, saj prostor raste v velikosti in priljubljenosti. Vlada S še ni pripravila načrtov za digitalni dolar, je Powell septembra dejal, da agencija “proaktivno dela na izdaji CBDC”, vendar se ji ne mudi.

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments