8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

CleanSpark pridobi rudarski obrat v Georgii za 33 milijonov dolarjev

- Advertisement -

Tukaj je 2. posel, ki ga je družba objavila ta teden, pri čemer je navedla “znatno znižano imenovanje.”

480 Skupaj ogledov

14 Skupni deleži

Podjetje za kripto rudarjenje CleanSpark je v petek objavilo poravnavo za načrtovanje Mawsonovega obrata za rudarjenje bitcoinov v Sandersvillu v Georgii za $33 milijonov. Pričakuje se, da bo posel v naslednjih nekaj mesecih podaljšal razpršitveno stopnjo CleanSpark za 1,4 eksahaša na 2. (EH/s) in na 7,0 EH/s do izteka v naslednjih dvanajstih mesecih.

Kot delež poravnave, 6, 91 ASIC končne generacije za rudarjenje bodo kupljeni za 9,5 milijona dolarjev ali 11 na terahaš. “Ti stroji, ki že delajo na pridobljenem območju, bodo dodali 480 petahašev na 2. (PH/s) računalniške vitalnosti brez odlašanja po zaprtju,« pojasnjuje podjetje.

Za objekt in rudarje CleanSpark plača do $42.5 milijonov, skupaj z do $11 milijonov v delnicah CleanSpark in 4,5 milijona dolarjev v zavezah za načrtovanje. Svet v Gruziji se lahko zaostri 19,33 najbolj sveže- generacija rudarjev in korporacija načrtuje večjo rast spleta 42,000 rudarji, ki proizvajajo več kot 7,0 EH/s v 2023.

— CleanSpark Inc. (@CleanSpark_Inc) 9. september 2023 CleanSpark ima pospešila svojo konsolidacijo na trajnem trgu z visokimi stroški vitalnosti. V četrtek je družba objavila poravnavo izpušnih plinov s Cryptech Solutions za 10,000 Bitmain Antminer S19j Pro naprave za polno določitev $19 milijonov.

In Julija je CleanSpark razkril izpuh več kot 1, 00 Bitcoin rudarji iz Whatsminer M19S pri “znatno znižanem pooblaščencu.” Junija je rudarsko podjetje poleg tega prodalo 1 800 Antminer S24 XP naprave.

Skozi bikovski trg se je podjetje osredotočilo na izgradnjo infrastrukture pred naročanjem instrumentov v mesecih v načrtu. »Ta sistem nas je postavil do spletnih nakupov pristalih naprav po nižjih stroških, s čimer se je zmanjšal čas med uvedbo kapitala in zgoščevanjem, kar je pospešilo našo donosnost financiranja,« je priznal Zach Bradford, izvršni direktor CleanSpark.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -