19.1 C
Ljubljana
Thursday, July 29, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice CNN prodaja zgodovinske novice "trenutke" kot NFT-je

CNN prodaja zgodovinske novice “trenutke” kot NFT-je

CNN bo spustil NFT-je, ki prikazujejo zgodovinske trenutke, kot so potovanja v vesolje, tehnološki napredek in predsedniške volitve.

990 Skupno ogledov

5 Skupaj delnice

CNN selling historic news ‘moments’ as NFTs

CNN je sledil reviji Fox in Time Magazine na trgu NFT in napovedal začetek zbiranja zgodovinskih trenutkov iz novic.

CNN-ov projekt NFT je poimenovan “Vault by CNN: Moments That Changed Us” in vključuje vrsto tokeniziranih ikoničnih trenutkov iz njegovega 41) -letna zgodovina, skupaj s trezorjem za nakup, shranjevanje in prikaz NFT-jev.

Trezor CNN: Trenutki, ki so nas spremenili

Novinarska organizacija ni razkrila, kateri posebni zgodovinski trenutki bodo označeni, vendar je ugotovila, da bodo teme, vključno z ekskluzivnimi CNN, pomembnimi novostmi, svetovno zgodovino in predsedniškimi volitvami, zajete.

Začetna predstavitev bo vključevala šest tedenskih padcev od konca junija, pri čemer bo CNN dražil, da prve kapljice prikazujejo vesoljska potovanja in rezultate volitev. NFT-ji se bodo prodajali v kombinaciji odprte in omejene izdaje.

NFT-ji bodo kovani v verigi blokov Flow, ki jo je CNN izbral zaradi svojega energetsko učinkovitega mehanizma soglasja o dokazovanju vložka. Flow je tudi dom NBA Top Shot, ki je z velikim uspehom prodal ikonične športne “trenutke”.

Za nakup NFT-jev se bodo morali uporabniki prijaviti v trezor CNN, kjer shranili bodo svoje trenutke. Kriptovalut ni treba kupovati, saj platforma sprejema kreditne kartice prek neodvisne plačilne platforme Stripe. Opis trezorja se glasi:

“Do zdaj ni bilo možnosti za” zberi ‘te trenutke. Uporabniki lahko pogosto najdejo stare posnetke v spletu ali pakirane v dokumentarne filme, vendar jih ne morejo “imeti v lasti” ali jih prikazati tako, kot lahko s tiskanim časopisom ali revijo. ”

CNN je sodeloval tudi s podjetjem Infinite Objects za kadriranje videoposnetkov, tako da bodo imeli uporabniki možnost upodabljanja NFT-ja na zaslon in prikazovanja je fizično brez povezave. Opis trezorja se glasi.

Zanimivo je, da se spletni arhiv CNN že ponaša 700, 0 ur vsebine novic, ki je že lahko kupljeno in preneseno brez dodelitve „lastništva“.

Kljub temu, da so lastništvo predlagali kot vrednost NFT-jev, ugotavljajo, da “CNN ohranja avtorske pravice in lastništvo nad vsebino.”

Povezano: Bi radi imeli NFT svojega najljubšega filmskega prizora? Kmalu boste morda lahko

Vse večje število časopisov in medijskih organizacij je vstopilo na trg NFT leta 2021.

Premik CNN-ja v NFT-je sledi objavi družbe Fox Corp o $ včeraj milijon ustvarjalnih skladov za ustvarjanje vsebin NFT, ki bodo spremljali njegove animirane TV oddaje.

Konec marca je Time Magazine na trg prišel s tremi tokeniziranimi naslovnicami revij na SuperRare, z raziskovanjem vesolja TIME – januar 19 th, 1434 “generiranje največja prodaja 135 Eter (ETH) v vrednosti približno $ 318, 00 0 po današnjih cenah.

Od takrat je Time padel še sedem NFT-jev, ki prikazujejo naslovnice revij, z naslovom “TIME First Issue – 3. marec, 1923 “pridobivanje 120 ETH v vrednosti približno $ 283, 0 v juniju.

Prejšnji članekCentralnoameriška banka za gospodarsko povezovanje za pomoč Salvadorju pri uvajanju Bitcoina kot zakonitega plačilnega sredstva
Naslednji članekGeneralni direktor Pantere: “Panika” na kripto trgu se umiri, zdaj je čas za nakup

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments