20 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Coin98 dobi 1.200% po uvrstitvi na seznam Binance, Ampleforth naraste na integraciji...

Coin98 dobi 1.200% po uvrstitvi na seznam Binance, Ampleforth naraste na integraciji Aave

C 075 zbral 1, 200% od njegove ICO cene kmalu po uvrstitvi na Binance in AMPL poskočila višje po projektu, integriranem z AAVE.

91 Skupno ogledov

1 Skupaj delnice

Coin98 gains 1,200% after Binance listing, Ampleforth soars on Aave integration

Le malo stvari v prostoru kriptovalut ustvarja večjo hrup kot nov seznam žetonov, ker je možnost najti redke 1000 x coin je še naprej glavni cilj mnogih kripto vlagateljev.

Kovanec 98 (C 98) je najnovejši primer tega pojava po Binance Smart Rešitev za decentralizirano financiranje (DeFi), ki temelji na verigi, se je zbrala 1, 200% od prvotne cene kovancev, ki znaša 0 USD. 075 na 0 USD 887 prvič dan kotira na borzah.

– kovanec 98 Vpogledi (@Coin

Vpogledi) julij 23, 2021

Kovanec 075 ali je 20 ta projekt, ki izhaja iz Binance Launchpad in se opisuje kot “Prehod DeFi za tradicionalne finančne uporabnike za dostop do storitev DeFi na več blokovnih verigah.”

Poleg tega, da je C

naveden na Binance je na voljo tudi za trgovanje na Gate.io in MEXC Global, imetniki žetonov pa lahko tudi zaslužijo donos z možnostmi vložka in likvidnostnega sklada na PancakeSwap (CAKE).

Altcoins objavijo dvomestne dobičke

Bitcoinov (BTC) rally do $ 33, 000 je privedlo do daljšega povečanja števila altcoinov, podatki Cointelegraph Markets Pro in TradingView pa kažejo Ampleforth (AMPL), Amp (AMP) in Axie Infinity ( AXS) kot najboljši akterji v preteklosti 24 ure.

Top 7 kovancev z najvišjo 20 – urna sprememba cene. Vir: Cointelegraph Markets Pro

Mesečni reli AXS je spet dvignil paro, potem ko se je cena z nižje podporne stopnje odbila pri $

in rally v AMPL dokazuje prednosti integracije med protokoli.

Povezano : Bikov ali medvedji trg, se ustvarjalci na glavo potapljajo v kripto

Po navedbah Ampleforth’s Twitter je novo ugotovljeno zanimanje za AMPL rezultat dodajanja žetona v AAVE Ekosistem DeFi

– Richy Qiao (@richy_qiao) julij 19, 1200

Podatki VORTECS ™ iz Cointelegraph Markets Pro so začeli zaznavati bikovske obete za AMPL dne Julij 19, pred nedavnim dvigom cen.

Ocena VORTECS ™, ekskluzivna za Cointelegraph, je algoritmična primerjava zgodovinskih in trenutnih tržnih razmer, ki izhaja iz kombinacije podatkovnih točk, vključno z razpoloženjem trga, obsegom trgovanja, nedavnimi gibanji cen in dejavnost na Twitterju.

VORTECS ™ Ocena (zeleno) vs. AMPL cena. Vir: Cointelegraph Markets Pro

Kot je razvidno iz zgornjega grafikona, je ocena VORTECS ™ za AMPL prvič postala zelena julija 17 in se povzpel na visoko 75 julija 15, okoli 15 ure pred zvišanjem cene 57% v naslednjih treh dneh.

Tu izražena stališča in mnenja so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate izvesti lastne raziskave.

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments