25.5 C
Ljubljana
Sunday, August 7, 2022

Coinbase, Binance in Kraken pod drobnogledom: Law Decoded, 25. julij–1. avgust

- Advertisement -

Izvajalci po vsej sferi dokazujejo svoje zanimanje vrhunskim igralcem v industriji.

1776 Skupaj ogledov

5 Skupni deleži

Nobena tema ni nekaj pravih kazalcev okrevanja stroškov kriptovalut, zadnji teden bi po naključju le redko bil znan kot živahen za trg, saj so glavne novice prišle sem od organov pregona in zdaj ne od regulatorjev. V koraku z datoteko iz Fresh York Occasions je Ministrstvo za finance ZDA Dwelling of Enterprise of Foreign Resources Alter (OFAC) preiskovalo kripto stikalo Kraken, ker naj bi strankam, ki so večinoma večinoma v Iranu in na drugih mednarodnih lokacijah, omogočalo, da ugrabijo in promovirajo kripto v izvedljivo kršitev sankcij ZDA.

Na drugi polobli je filipinski specializiran za tanke Infrawatch PH vložil dvanajst strani dolgo pritožbo, v kateri je pozval lokalno Securities and Swap Price (SEC), naj zatre Binanceove dejavnosti znotraj države. Novica je prišla hitro po tem, ko je filipinsko ministrstvo za trgovino in podjetništvo (DTI) v začetku julija zavrnilo predlog za prepoved Binance, pri čemer je navedlo pomanjkanje regulativne jasnosti, saj zagotovo ena od najvišjih kripto borz v kraljestvu zagotovo ne zadržuje dovoljenje na Filipinih.

Te lastnosti vzpostavljajo zaskrbljujočo modo, glede na tekočo preiskavo ameriškega oddelka za vrednostne papirje in zamenjavo o domnevnem trgovanju Coinbase z neregistriranimi vrednostnimi papirji. Michael Bacina, avstralski odvetnik za digitalne vire pri Piper Alderman, je za Cointelegraph povedal, da se vtis na borzah lahko zgodi po naključju, ne glede na to, ali so žetoni znotraj uničenja, za katerega je bilo ugotovljeno, da so vrednostni papirji. In morda bi bilo resno in grozljivo tako za te izmenjave kot za pobude žetonov.

Cathie Wood prodaja delnice Coinbase zaradi obtožb o trgovanju na podlagi notranjih informacij Eden od glavnih delničarjev kriptovalute Coinbase je odvrgel veliko količino delnic, kar je posledica poročila o preiskavi SEC. Finančno podjetje Cathie Wood Ark Funding Administration je kupilo skupno več kot 1,4 milijona delnic Coinbase ali 0,6 % skupnih sredstev sklada, s katerim se trguje prek zamenjave (ETF). V koraku z oznako zaključka promocijskega dne je cena kupljenih delnic znašala nekaj več kot $59 milijonov.

Nadaljujte s študijem

Brez stabilnih coinov v ZDA, razen septembraZakonodajalci v Kondominiju predstavnikov ZDA nosijo menda je znova potisnil časovnico za razmišljanje o računu, ki obravnava nevarnosti funkcionalnosti stabilnih kovancev. V koraku z datoteko iz časopisa Wall Avenue Journal smo od nas, ki smo seznanjeni s to temo, navedli, da bodo udeleženci Condominiuma verjetno odložili glasovanje o fakturi za stabilne coine, razen septembra, potem ko ne bodo mogli sestaviti osnutka pravočasno za skupščino odbora. Nerazrešena vprašanja v računu naj bi vključevala določbe o skrbniških denarnicah Ministrstva za finance in pomisleke SEC.

Nadaljujte s preučevanjem

IMF predlaga temne oblake naprej za kripto Julijska zamenjava Mednarodnega denarnega sklada o svetovnih finančnih obetih z naslovom »Glum and Extra Uncertain« kaže na »inflacijo, ki je večja od pričakovane« in krčenje svetovne proizvodnje kot pokazatelja prihodnje nezadovoljne finančne potrditve. In, na žalost za kripto industrijo, je v tem smislu mirno tesno povezana s finančnim trgom kraljestva – datoteka navaja trg kriptovalute kot zagotovo eno od makro komponent sveta.

Nadaljujte s študijem

90862

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -