15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Coinbase bo začasno ustavil izdajanje novih posojil, zavarovanih z bitcoini, prek operaterja Borrow

- Advertisement -

Prevoznik je strankam dovolil izposojo do zneska 1 milijona dolarjev in brez uporabe kreditnega testa, pod pogojem, da so kot zavarovanje položili bitcoin.

3906 Celotni ogledi

33 Celotni deleži

Prenesite ta delež zgodovinske preteklosti

Ponovi to besedilo kot NFT

Crypto zamenjava Coinbase ustavlja izdajanje novih posojil prek svojega nosilca posojila, produkta, ki je zagotovil zanesljivim možnostm Združenih držav, da objavijo kripto kot zavarovanje za prejem gotovinske hipoteke.

V e-poštnem sporočilu, poslanem Coinbase Borrow possibilitys on Could 3, ki so ga nekoč delili prejemniki na Twitterju, je zamenjava potrdila – brez navedbe razloga – da je od Could 16, možnosti ne bi bile v načrtu za izbiro izdati nova posojila z uporabo Coinbase Borrow.

Dodalo je, da morda ne bi bilo nobenega vpliva na pomembna posojila, možnosti pa zdaj ne bi smele izbrati nobenega nadaljnjega ukrepa.

Posnetek zaslona e-poštnega sporočila, poslanega Coinbase Possibilities, ki obvešča, da bodo nova posojila Borrow zaključena dne Could 12. Vir: Twitter Coinbase zdaj ni javno obravnaval, zakaj je postal nekoč zaprtje Borrow. Tiskovni predstavnik Coinbase je za Cointelegraph povedal:

“Nenehno ohranjamo v mislih naše blago, da se prepričamo, da dajemo prednost ponudbam, ki so naše možnosti najbolj pomembne.” Prevoznik je strankam dovolil, da si izposodijo pri zamenjavi v znesku 46 % njihovega premoženja v bitcoinih (BTC) z omejitvijo 1 milijon dolarjev. Ni zahteval kreditnega preizkusa, pri čemer so stranke plačevale skoraj 9-odstotno letno sorazmerno stopnjo za operaterja.

Obvestilo je v ozadju regulativnega prepira med Coinbase in Securities and Alternate Price, ki je zamenjavo poslalo po Wellsovem spotaknjenju marca, da je zamenjava priznana kot nekoč v zvezi z “navideznimi kršitvami predpisov o vrednostnih papirjih.”

Povezano: Uradniki Coinbase, sodelavci odbora se soočajo s kopalkami zaradi domnevnega trgovanja z notranjimi informacijami na neki ravni kontrolni seznam

E-poštno sporočilo strankam je dodatno pred objavo izidov prvega četrtletja, ki je predvideno 4. leta.

Naložbeni analitiki družbe Citi so znižali oceno delnic Coinbase z »medvedja« na »nevtralno« pred zaslužkom zamenjave v prvem četrtletju. Analitiki iz Mizuha so poleg tega domnevno ohranili svojo uvrstitev “slabe uspešnosti” na Coinbase in napovedali, da “temelji ostajajo zatohli”, pri čemer so navedli nižje realistične vsakodnevne količine trgovanja.

V začetku tega tedna, sredi očitnega zatiranja glede kripto podjetij v ZDA, smo se pri Coinbase odločili, da izberemo njegovo zamenjavo po vsem svetu, in lansirali platformo za trgovanje z alternativnimi izvedenimi finančnimi instrumenti Coinbase Worldwide na Could 2.

Magazine: Kljub temu, da je prišlo do EOS-a? Skupnostni posnetki se za zdaj ne vračajo

7220944

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -