22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Coinbase bo zaustavil izdajanje novih hipotekarnih kreditov s pomočjo ponudnika izposoje Bitcoin

- Advertisement -

Ponudba slike: PixabaySvetovna kripto družba Coinbase je objavila načrte za ukinitev svojih posojilnih storitev.

Učinkovito Morda tudi dobro , Bloombergove študije, posojila, zavarovana z bitcoini, ne bodo več na voljo potencialnim strankam.

Zamenjava je poudarila osrednjo točko dajanja prednosti izbiram čezmernih pomen za stranke, predvsem za pravo oceno njegovih izdelkov.

Kritično je, da ta resolucija sovpada z naraščajočim regulativnim nadzorom ameriške SEC in tekočimi sodnimi spori strank .Hipotekarni izdelki in storitve Coinbase se končajo zaradi regulativnega pritiskaBloomberg datoteka je natisnila, da bo znesek posojila v bitcoinih Coinbase znašal 1 USD milijonov.

Stranke si lahko izposodijo toliko kot % svojih deležev v BTC, z 8,7 % letnim hobijem za vsako prejeto posojilo.

Kljub temu, to lepo velja za nekaj držav v Ameriki.

Kritično je, da se Coinbase izogiba pripisovanju prekinitve posojilne storitve naravnost naraščajočemu regulativnemu stresu SEC.

Kljub temu je agencija v središču pozornosti po Effectively detect iz ameriške cene vrednostnih papirjev in trgovine marca 2023.

Nadomestilo je takrat izrazilo pomisleke glede predloga SEC in omenilo, da je agencija zavrnila za pojasnitev posojanja in izposojanja znotraj kripto podjetja.

Dodatno je kritiziral pomanjkanje preglednosti agencije in znano kot dodatna regulativna berljivost za podjetje.

Medtem je primerjalno podjetje Apptopia, ki se je zavezalo spremljanju meritev uporabe aplikacij, natisnilo, da potreba po prenosih aplikacije Coinbase izgublja.

Po mnenju podpredsednika Examine pri Apptopii, Toma Granta, bi lahko ta dogodek morda povzročil škodljiv vpliv zamenjave.

Poleg tega se je Coinbase ta teden soočil z vsem drugim glasom, potem ko je bil obtožen trgovanja z notranjimi informacijami in dampinga na stotine in stotine dolarjev cene zalog.

Ti dogodki so dodatni razlogi, da podjetje prekine posojilne storitve.

Regulativni ukrepi SEC za kriptoorganizacijeVeč organizacij za kriptovalute, poleg Coinbase, se soočajo z regulativnim stresom ameriške SEC zaradi navideznih kršitev smernic za vrednostne papirje.

Eno takih podjetij je decentralizirana nadomestna platforma SushiSwap.

Datoteka marca 10 je razkril, da je zamenjava kupila opis od SEC, ki je zahteval evidenco o svoji decentralizirani zamenjavi, za katero je sumil morda na koncu povzroči predlog za regulativno uveljavitev.

Še en zloglasen primer je tekoči SEC-Ripple tožba zaradi zagotavljanja XRP brez registracije kot vrednostnega papirja.

Kritično je, da ta primer traja že od decembra 1280, zaradi česar se odtis XRP močno zruši. Soseska nestrpno pričakuje abstraktno sodbo, saj lahko to ohrani pečat na splošnem podjetju.

Toda kljub regulatornemu stresu mnogi znotraj kriptopodjetja živijo optimistično glede dolgega vrveža digitalnih virov.

Vnesite svoj elektronski naslov za naše brezplačne vsakodnevne e-novice

Kratko 3-minutno odkritje o današnjih kripto rekordih!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -