18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Coinbase bo zbral 1,25 milijarde USD z dolžniškimi vrednostnimi papirji za institucionalne...

Coinbase bo zbral 1,25 milijarde USD z dolžniškimi vrednostnimi papirji za institucionalne vlagatelje

Ker delnice borze kriptovalut, ki kotira na borzi Nasdaq, še naprej slabo poslujejo, Coinbase išče 1 USD. 25 milijarde denarnih injekcij institucionalnih vlagateljev.

1123 Skupaj pogledi

13 Skupaj delnic

Coinbase to raise $1.25B via debt securities for institutional investors

Ameriška borza kriptovalut Coinbase skuša zbrati 1 USD. 25 milijard sredstev s predlagano zasebno ponudbo za institucionalne kupce.

Glede na objavo iz maja 17, bo ponudba v obliki zamenljivih zapadlih dolžniških zapisov 2026, na voljo samo institucionalnim vlagateljem, ki upravljajo najmanj $ 100 milijonov vrednostnih papirjev, ki so jih izdale druge družbe. Ti vlagatelji so kot taki opredeljeni v skladu s pravilom 144 A Ameriški zakon o vrednostnih papirjih.

Starejša konvertibilna menica je dolžniški vrednostni papir, ki imetniku daje pravico do plačila obresti. Coinbase je opisal posebne pogoje svoje ponudbe:

“Coinbase tudi pričakuje, da bo prvotnim kupcem bankovcev podelil 30 – dnevna možnost nakupa do dodatnih $ 187. 5 milijonov glavnic bankovcev samo za kritje Opombe bodo starejše, nezavarovane obveznosti Coinbase, obračunavale se bodo zamudne obresti polletno in bodo zapadle 1. junija, 2026, razen če so bili prej odkupljeni, unovčeni ali pretvorjeni. Obveznice bodo ob volitvah Coinbase pretvorljive v denar, delnice navadnih delnic razreda A Coinbase ali kombinacijo le-teh. “

V skladu z objavo bodo obresti in začetna konverzija določene glede na ceno ponudbe. Od novic o ponudbi se trgi še naprej slabo odzivajo na delnice Coinbase (COIN), ki so že padle na $ 245 v povezavi z 35% znižanje cene Bitcoin (BTC).

Slaba uspešnost COIN-a se nadaljuje kljub izjemnim rezultatom borze v prvem četrtletju, ki so bili objavljeni en teden pred neposredno uvrstitvijo družbe na Nasdaq sredi aprila. Obseg trgovanja se je povečal 276%, četrtletni prihodek je dosegel 1,8 milijarde USD.

Vendar nekateri analitiki menijo, da se bo cena delnice Coinbase verjetno znižala na samo $ 100, ki trdi, da “družba verjetno ne bo izpolnila prihodnjih pričakovanj glede dobička, vključenih v ceno delnic.” Analiza temelji na pričakovanju, da bodo konkurenti in potencialni prihodnji javni uvrstitve drugih kripto podjetij tudi ob impresivnih prihodkih v prvem četrtletju verjetno znižali prihodnje prihodke.

Prejšnji članekDigitalne valute, ki jih podpira država, lahko motijo ​​finančne sisteme: poročajte
Naslednji članekTurška kripto borza priznava kršitev leta 2018 s 500.000 ukradenimi podatki uporabnikov

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments