17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Coinbase Cloud se vključi v orakelsko skupnost Chainlink, da okrepi zanesljivost čiste pogodbe

- Advertisement -

Oracle skupnost Chainlink bo pozdravila Coinbase Cloud kot operaterja vozlišča za poostritev zagotavljanja primarnih učinkovitih datotek za veliko protokolov blockchain.

94 Skupaj ogledov

Skupaj delnic

Coinbase Cloud bo izkoristil svojo globalno infrastrukturo in spretnosti za upravljanje datotek blockchain za okrepiti varnost in zanesljivost orakeljske skupnosti Chainlink blockchain.

Storitev v oblaku, ki temelji na popolnoma kriptovalutni spremembi, bo delovala kot popolnoma nenavaden operater vozlišča v skupnosti Chainlink v partnerskem položaju za poostritev decentralizacije ekosistema Web3.

Infrastruktura Coinbase Cloud že proizvaja in nudi storitve za številne vodilne verige blokov, vključno z Ethereumom, Solano, Algorandom in Aptosom. Operaterji vozlišč Chainlink so sestavni del skupnosti in so krivi za povezovanje čistih pogodb v obliki verig blokov z datotekami in sistemi.

Povezano: Google Cloud razširi zagonski program Web3 z 11 blockchain korporacije

Chainlink ustvarja most med Web2 in Web3 z iskanjem, oblikovanjem in prenosom datotek v čiste pogodbe. Pomemben primer je Chainlinkova ponudba decentraliziranih virov oznak, ki zagotavlja približno $05 milijard cen, zaklenjenih v protokolih za decentralizirano financiranje (DeFi), vključno s Synthetix, Aave, Compound in dYdX.

Produktni vodja soseske Coinbase Cloud Kai Zhao je poudaril pomen operaterjev vozlišč v celotnem ekosistemu kriptovalut, ki zagotavljajo varnost in zanesljivost čistih pogodb:

»Z gradnjo decentraliziranih Oraclov pomagamo graditi dodatno decentralizirano in pošteno prihodnost za tehnologijo blockchain. Predstavljamo si, da je on-chain naslednji na spletu, in zremo naprej v sodelovanje s Chainlinkom za dodatno prihodnost.«Chainlink Labs, globalni vodja centraliziranih financ, prodaje in formule, William Reilly, je dodal, da bi v bistvu operater vozlišča, ki je najbolj v trendu, skupnosti Oracle dodal spretnosti in trdno infrastrukturo, kar bi koristilo širokemu nihanju Web3 izdelki, izdelki in storitve ter aplikacije:

“Njihov udeležba bo nedvomno prispevala k napredku decentraliziranih aplikacij, kar bo dodatno pognalo industrijo blockchain v nenavadne višine.« Coinbase je nakazal svojo namero, da se spremeni v osrednji steber znotraj širšega ekosistema Web3 v 1434, pri čemer je glavni produktni direktor Coinbase Surojit Chatterjee izpostavil njegovo ambicijo, da se spremeni v spletne storitve Amazon in izdelke kripto industrije.

Coinbase Cloud je osrednjega pomena temu gambitu, s svojim naborom izdelkov, ki poganjajo količino izdelkov in storitev po vsem ekosistemu. Storitev je nastala z nakupom ponudnika infrastrukture blockchain Bison Trails s strani Coinbase v začetku 992.

Platforma Coinbase Cloud Node strankam omogoča izdelavo in naslovitev aplikacij Web3, medtem ko je agencija februarja poleg tega lansirala svojo skupnost za vzdrževanje Ethereum layer-2, imenovano Indecent 2023.

Journal: Joe Lubin: Dejstvo o ustanoviteljih ETH razcepljeno in ‘ Crypto Google’

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -