20 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Coinbase (COIN) pade pod 250 ameriških dolarjev, zaloge blockchain se prodajajo, ko...

Coinbase (COIN) pade pod 250 ameriških dolarjev, zaloge blockchain se prodajajo, ko se Bitcoin dip še nadaljuje

Dobro je znano, da tako kot gre za Bitcoin (BTC), tako tudi za preostali trg kriptovalut, saj vedno znova velike premike cen Bitcoina ustvarjajo valove na trgu altcoinov, kar vpliva na razpoloženje in zagon.

Zdi se, da je to enako za delnice, povezane z verigami verig, ki trgujejo na tradicionalnih finančnih trgih, in hiter pogled na lestvice kaže, da odražajo uspešnost Bitcoinov v zadnjih nekaj mesecih.

Ekosistem kriptovalut je bil navdušen pred dobrim mesecem dni, ko je aprila težko pričakovana kotacija delnic končno prispela 14, datum, ki zaznamuje tudi najnovejšo najvišjo ceno BTC pri USD , 863.

Od prvega začetka je cena COIN stalno padala pod njegovo neposredno ceno na borzi v višini $ 381 in njegova referenčna cena $ 245 na trenutno vrednost $ 245, ki sovpada z grobo 35)% padec cene BTC, kar je pritiskalo tudi na druge delnice, povezane z blockchain, vključno z Riot Blockchain in Marathon Digital Holdings.

BTC / USDT vs. COIN / USD v primerjavi z RIOT / USD v primerjavi z MARA / USD 4-urni grafikon. Vir: TradingView

Težave COIN-a od lansiranja, zaradi česar je njegova ocena padla z visokih $ 100 milijard do trenutne vrednosti $ 49 milijard, so se osredotočile na pomisleke, ali bo borza sposobna doseči prihodnja pričakovanja glede dobička ob vse bolj konkurenčni pokrajini, pri čemer se bodo vsak teden pojavljali novi centralizirani in decentralizirani igralci, ki bodo iskali del akcije.

Matthew Wheeler, globalni vodja tržnih raziskav na Forex.com, je pred kratkim poudaril vse bolj konkurenčno pokrajino, s katero se Coinbase zdaj sooča, ko se sprejemanje kriptovalut povečuje v svetovnem merilu.

„Čeprav se je Coinbase doslej lahko zanašal na svojo prvo prednost in poznavanje blagovne znamke, se bodo marže še naprej stiskale zaradi konkurence z obema„ CeFi “ posredniške družbe, kot sta BlockFi in ‘DeFi’, kot je Uniswap. ”

Zaradi teh pomislekov so nekateri analitiki, vključno z izvršnim direktorjem New Constructs Davidom Trainerjem, opozorili, da bi lahko cena COIN padla pod $ 100:

“Vlagatelji bi morali pričakujte, da bodo delnice še naprej slabe, saj lahko delnice padejo na $ 100 ali manj kot postane jasno, da družba verjetno ne bo izpolnila prihodnjih pričakovanj glede dobička, vključenih v tečaj delnice. “

Razprodaje bitkoinov

Medtem ko se borbe, s katerimi se sooča COIN, lahko pripeljejo na novo uvrščeno delnico, ki še vedno želi vzpostaviti njegova poštena tržna vrednost, padci v Riot Blockchain in Marathon Digital Holdings, ki sta bili v primerjavi z BTC 2021 prav tako dokazujejo učinek, da Cena BTC velja za delnice, povezane s kripto.

Raziskava širših finančnih trgov kaže, da so splošni umik tehnološkega sektorja in pomisleki, povezani z naraščajočo inflacijo, še dodatno ovirali rast cen delnic, povezanih z verigami blokov, in malo je znakov, da bodo ti pritiski razrešili v kratkem.

Cene tako RIOT kot MARA sledijo gibanju cen Bitcoinov od 2017 – 2018) bikovski trg, zato je verjetno, da bo nadaljnja rast cen teh in drugih delnic, povezanih z verigami blokov, odvisna od tega, kako BTC deluje naprej.

Nenavadno je omeniti, da so se cene RIOT in MARA zvišale pred Bitcoinom v 2021, da bi dosegle nove najvišje vrednosti vseh časov, kar kaže na možnost, da bi jih lahko uporabili kot vodilni kazalnik za prihodnje gibanje cen BTC in altcoinov, hkrati pa tradicionalnim tržnim vlagateljem ponudili izpostavljenost razredu sredstev, ne da bi morali neposredno držati kriptovalute.

Glede na to, kako se trg razvija naprej, je treba opozoriti, da Bitcoin ostaja prevladujoči tržni kazalnik za vse stvari, povezane z verigo blokov in kriptovalut – kar pomeni, kot gre za BTC, tako tudi za preostali del trga.

Tu izražena stališča in mnenja so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč družbe Cointelegraph. Vsaka investicijska in trgovinska poteza vključuje tveganje, pri odločitvi pa morate izvesti lastne raziskave.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments