14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Coinbase je v prvem četrtletju dosegel povišan dobiček, medtem ko je povpraševanje postavilo v “pravila kripto ponudb”

- Advertisement -

Dobava: CoinbaseKriptotrgovina Coinbase je poročal o večjih zaslužkih v svojem prvem četrtletju, hkrati pa si prizadeva za “posebna kripto načela” v svojem najnovejšem seznamu zaslužkov.

Celoten zaslužek je zrasel 23 pc četrtletje v četrtletju na $773 milijonov, v koraku s Coinbase pismom delničarjem
, objavljenim dne Četrtek popoldan.

Trgovina je v to pismo vključila tudi poglavje o tem, kaj vidi kot »regulacija z uveljavljanjem«, v ZDA

»Združeni Države so pripravljene ročno vnesti kriptovalute in podpreti posodobitev svetovne denarne namere. Potrebujemo posebna načela za kriptovalute, namesto regulacije z uveljavljanjem, da zmanjšamo razcvet tega sodobnega znanja in da se Združene države lotijo ​​svojega vodilnega zemljevida,« je potrdila trgovina.

Wells sight level out Coinbase je bil zapleten v boj z provizija za vrednostne papirje ZDA in nadomestna nadomestila po informacijah, v katere je bila trgovina spremenjena, ko je marca služila Wells sight.

Videti Wells je pismo delavcev SEC, ki izjavljajo, da je podjetje pripravljeno priporočiti uradne stroške za 5-člansko ceno.

Trgovina je odgovorila na Wells Sight aprila 19 v predložitvi 23 strani , pri čemer je trdil, da SEC ni več “izpolnjeval zakonodaje” s tem, ko je podjetjem dovolil, da se zakladi Coinbase registrirajo pri podjetju.

Resno, predsednik SEC Gary Gensler je dosledno priznaval, da bi se morala podjetja registrirati pri podjetju, in je priznal, da so številne kriptovalute vrednostni papirji, ki spadajo pod jurisdikcijo njegovega podjetja .

V pismu delničarjem v četrtek Coinbase ni dobil podpore.

»Kljub našemu stalnemu sodelovanju s SEC niso več delili svojih posebnih pomislekov s Coinbase ali ponudili nobene berljivosti ali izvedljive poti naprej za trgovino. Medtem ko upamo, da se bomo izognili sodnim sporom, smo popolnoma pripravljeni, da se zaščitimo in priporočamo v vaši celotni kripto trgovini, če je ključnega pomena,« je potrdila trgovina.

Coinbase je prav tako priznal, da je bil spremenjen v nekoč “vključevanje v naša prizadevanja za zagovorništvo groma v Washingtonu.”

113027 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne novice

Kratek 3-minutni pogled na trenutne informacije o kripto!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -