18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Coinbase je znižal 27%, napovedan dogovor o konvertibilnem dolgu za 1,2 milijarde...

Coinbase je znižal 27%, napovedan dogovor o konvertibilnem dolgu za 1,2 milijarde USD, delničarsko pismo pravi, da se “konkurenca povečuje”

Coinbase Shares Down 27%, $1.2B Convertible Debt Deal Announced, Shareholder Letter Says ‘Competition Increasing’

Delnice Coinbase so se zmanjšale v zadnjem mesecu po odprtju pri $ 342 na delnico. Delnice podjetja so padle 27% do $ 248 na delnico od uvrstitve Nasdaq sredi aprila. V ponedeljek je podjetje nadalje objavilo namere o prodaji 1 USD. 25 milijard zamenljivega dolga.

Delnice Coinbase padejo pod referenco Stopnja

Coinbase Global, Inc. (Nasdaq: COIN) je v ponedeljek sporočil, da namerava prodati 1 dolar. 25 milijard konvertibilnega dolga, odvisno od tržnih razmer. Prvo pismo delničarjev družbe, objavljeno pred štirimi dnevi, pojasnjuje, da je podjetje opazilo močno konkurenco v industriji digitalnih valut.

“Kljub našim močnim rezultatom v prvem četrtletju,” piše delničar Coinbase. »Hitra širitev kripto gospodarstva ustvarja izzive tudi za Coinbase. Konkurenca se povečuje, ko se novi udeleženci na trgu vsak mesec pridružijo kripto ekonomiji. «

Objava je potekala, medtem ko so delnice podjetja padale in se zapirale pod $ 250 referenčna cena pri $ 248 na delnico. Medtem ko so delnice podjetja v zadnjem času izgubljale vrednost 30 dni je upad COIN-a sovpadal tudi s tržnim pokolom, ki je vplival na kripto ekonomijo.

Coinbase Shares Down 27%, $1.2B Convertible Debt Deal Announced, Shareholder Letter Says ‘Competition Increasing’

Na enak način so podobne padce vrednosti zabeležile tudi druge tehnološke delnice, ki so izpostavljene kriptovalutam, kot so bitcoin in tehnološka industrija blockchain.

Zaloge, kot so Canaan (CAN), Marathon Digital Holdings (MARA), Microstrategy (MSTR) in Riot Blockchain (RIOT), so vse izgubile. Tudi vrednost Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) je poleg številnih drugih skladov za digitalno premoženje pocenila.

Objava Coinbase sledi nedavnemu poročilu o prihodkih, objavljenem v četrtek. Družba je dejala, da ima zaslužek na delnico 3 USD. 05 in ustvaril 1 USD. 80 milijard prihodkov v vlogi komisije za vrednostne papirje in borzo (SEC).

Podjetje je preseglo $ 585 milijonov v Q4 2020 in pričakuje, da bodo porastli 5,5 milijona uporabnikov na mesečni ravni 63% to leto. Po prvotnem zagonu v San Franciscu je Coinbase letos nadalje objavil, da podjetje deluje na daljavo brez fizičnega sedeža.

1 USD. 25 milijarda konvertibilnega dolga bo uporabljena za blaženje deležev podjetja v skladu z vložitvijo obrazca 8-K SEC.

„To povečanje kapitala predstavlja priložnost za okrepitev že tako močne bilance stanja Coinbase z poceni kapitalom, ki ohranja svobodo poslovanja in zmanjšuje razredčenje Delničarji Coinbase, “je zapisano.

Kaj mislite o tem, da delnice Coinbase padejo pod referenčno ceno in se ukvarjajo s konvertibilnimi bankovci? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

Ethereum's Q1 Stats Report Highlights Blockchain's 'Ultra Sound' Financial Growth in 2021

Grayscale Fund Touts ETF Conversion as Price Discount Issue Solution

Oznake v tej zgodbi

$ 1. 80 milijard prihodkov, COIN, COIN market, Coinbase, coinbase share, coinbase stock, Rast podjetja, zamenljiv dolg , Obrazec 8-K SEC prijava, nasdaq, Nasdaq Direct Listing, brez sedeža, prihodek, SEC, prijava SEC, zaloge, uporabniki

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments