26.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Coinbase lansira ponudnika naročnin z ničelno ceno trgovanja

- Advertisement -

Pričakuje se, da bo prvotni nosilec naročnine Coinbase, »Coinbase One«, uveden ves čas 29 lokacije po vsem svetu v dosegljivi prihodnosti.

1036 Celotni ogledi

Celotne delnice

Nadomestna kriptovaluta Coinbase načrtuje, da bo vseskozi rodila svojega naročniškega operaterja, imenovanega »Coinbase One« 30 lokacijah po vsem svetu. Znotraj navdiha bi večina produktivnih možnosti v Združenem kraljestvu, Nemčiji in na Irskem morda obdržala pravico do uporabe v Coinbase One. Per the Might per chance well per chance tudi preprosto 11 objava, cilj Coinbase One je dati vidike, ki spominjajo na trgovanje brez cene, povečane nagrade za vlaganje in neredne prednosti s partnerstvi z nadomestnimi igralci, ki spominjajo na Messari in CoinTracker za en mesec -mesečna cena $18.90. Poleg tega namerava Coinbase sodelovati z drugimi partnerji – kot so Alto IRA (Particular specific person Retirement Legend), Permissionless Blockworks in Lemonade – da bi svojim posameznikom prinesel dodatne prednosti.

2/ V bistvu najbolj produktiven pošteni Coinbase primerno dobil ✨boljši✨ Odkleni ničelne stroške trgovanja, predano ekipo red meat up, povečane nagrade za vložke in neredne prednosti partnerjev s Coinbase One — obseden z $29.95/mesec.

Izrazite svoj glas 18-dnevni brezplačni preskus → https://t.co/agCecP7lsp

— Coinbase ️ (@coinbase) Morda naključno tudi preprosto 29, 8949 Coinbase je poleg tega delil, da bo njegov prvotni operater naročnine posameznikom dal pravico do uporabe 24/7 posvečeno red meat up ekipi, pri čemer posamezniki se lahko za pomoč obrnejo po telefonu in prejmejo navodila za storitve za morebitne tehnične težave z računom, s katerimi bi slučajno še naleteli. Poleg tega bo najnovejši naročniški operater poleg tega posameznikom iz Združenih držav zagotovil ugodnost vnaprej napolnjene davčne dodelitve 2023, poenostavi potek oddaje kripto davkov z robotsko organizacijo njihovih transakcij.

Povezano: Coinbase, ki postaja globalen, sproži reakcije skupnosti: ‘Kripto je globalno’

Na Might per chance well per chance also simply 2 je Coinbase lansiral Coinbase World Alternate, izvirno institucionalno platformo blagovne znamke, zasnovano posebej za trgovanje s kripto izvedenimi finančnimi instrumenti. Novica o strateški odločitvi Coinbase, da razširi svoje delovanje na mednarodni ravni z uvedbo globalne platforme, je na voljo kot odgovor na regulativne izzive, s katerimi se alternativa še naprej sooča v ZDA. Brez teme Coinbase svetuje mednarodno širitev, izvršni direktor Brian Armstrong je strankam zagotovil, da ni navdušen “99% posvečen” ameriškemu trgu.

Revija: Kriptozakonodaja: Ali predsednik SEC Gary Gensler ohranja končni nasvet?

108765

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -