0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Coinbase lansira samostojno razširitev brskalnika za denarnico Coinbase

Coinbase lansira samostojno razširitev brskalnika za denarnico Coinbase

Denarnice za lastno skrbništvo so se izkazale za izjemno priljubljene med uporabniki, ki želijo dostopati do decentraliziranih izmenjav in NFT.

75721
Skupaj pogledi

00

Skupaj deleži

Coinbase launches standalone browser extension for Coinbase Wallet Coinbase launches standalone browser extension for Coinbase Wallet Coinbase launches standalone browser extension for Coinbase Wallet Coinbase launches standalone browser extension for Coinbase Wallet

Ameriška borza kriptovalut Coinbase je uvedla novo samostojno razširitev brskalnika za svojo denarnico Coinbase, ki uporabnikom omogoča lažji dostop do tisoč digitalnih sredstev na decentraliziranih borzah, splošno znanih kot DEX.

Od ponedeljka bo Coinbase Wallet na voljo kot samostojna razširitev brskalnika, kar pomeni, da lahko nove stranke brezplačno prenesejo orodje v Chromu. Novi uporabniki imajo tudi možnost uvoza obstoječe denarnice, ki temelji na Ethereumu, kot je MetaMask, so sporočili iz podjetja.

Obstoječe stranke, ki so uporabljale denarnico Coinbase prek WalletLink, bodo imele tudi možnost uporabljati novo funkcijo, tako da uvozijo denarnico in vnesejo svojo obnovitveno frazo. Coinbase je maja letos sprva predstavil svojo naložljivo razširitev brskalnika za obstoječe stranke.

Denarnice za lastno skrbništvo, kot je MetaMask, so se izkazale za izjemno priljubljene v dobi DeFi in nezamenljivih žetonov, znanih tudi kot decentralizirane finance oziroma nezamenljivi žetoni. Denarnice za lastno skrbništvo uporabnikom omogočajo lažji prenos sredstev na decentralizirane borze in NFT tržnice za nakup sredstev, ki sicer ne bi bila na voljo na centraliziranih platformah.

Povezan: