17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Coinbase lansira visoko donosne USDC račune s 4% APY

Coinbase lansira visoko donosne USDC račune s 4% APY

Coinbase Launches High Yield USDC Accounts With 4% APY

Coinbase, največja borza v pogojev za kripto rezerve, je napovedal uvedbo varčevalnega programa, vezanega na usd kovanec. Program varčevanja USDC z visokim donosom omogoča strankam, da pridobijo 4% obrestne mere APY na računih stablecoin.

Coinbase razkrije varčevalni program USDC z obrestnimi merami osemkrat višje državno povprečje

Menjalnica kriptovalut Coinbase je napovedala včlanitev za svoj varčevalni program usd coin (USDC), ki strankam omogoča, da zaslužijo 4% APY obrestno mero na USDC, ki je na platformi.

Coinbase se pridruži podjetjem, kot sta Blockfi in Crypto.com, ki že ponujajo obresti na holdinške holdinge USDC. Kljub temu Coinbase v svoji torkovi objavi poudarja, da je 4-odstotni APY na USDC “več kot 8-kratnik nacionalnega povprečja visoko donosnih varčevalnih računov.”

“Vsi želijo dobiti najboljšo obrestno mero, ki je na voljo za sredstva, ki jih imajo, «je v izjavi pojasnil Coinbase. “Toda obrestne mere so se v zadnjih nekaj desetletjih enakomerno zniževale, kar otežuje zaslužek pomembnega pasivnega dohodka na vašem premoženju,” so sporočili iz podjetja. Dodano Coinbase:

Državno povprečje za tradicionalni varčevalni račun se giblje okoli 0. 07%, pri čemer varčevalni računi z visokim donosom še vedno ne dosegajo niti 1%.

Vstop Coinbase v varčne produkte stabilcoin prav tako sledi USDC Circle’s poslovni izdelek, ki je bil predstavljen novembra 2020. Takrat je Circle razkril uvedbo visoko donosnih poslovnih računov USDC z APY do 10. 10 %. Poleg tega je Circle ravno pred petimi dnevi napovedal, da bo uvedel nov API, da se bodo podjetja lahko povezala z visoko donosnimi platformami za decentralizirano financiranje (defi).

Coinbase in Circle sta ustanovitelj člani konzorcija Center in s številnimi drugimi člani konzorcija je Center izdajatelj in skrbnik projekta usd kovancev (USDC).

Da bi dobili več informacij o Coinbase’s USDC pred včlanitvijo, se lahko ameriške stranke prijavijo na spletnem portalu coinbase.com/lend. Po odobritvi posameznika bodo “samodejno začeli zaslužiti 4% APY na USDC”, ki ga imajo na svojem računu Coinbase. Družba podrobno navaja, da se lahko „APY spremeni kadar koli, preden začnete posojati.“

Kaj menite o Coinbase, ki ponuja 4% APY na imetjih USDC? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Compound Launches Treasury to Introduce Institutions to Defi

FTX Partners With Tom Brady and Gisele Bündchen in Long Term Deal

Oznake v tej zgodbi

4% APY, center, Center Consortium, Circle, Coinbase, High Yield APY, High Yield Returns, posojilo, nacionalno povprečje, prihranki, hranilni račun, varčevalni program , Stablecoin, tradicionalno bančništvo, usd kovanci, USDC, USDC prihranki

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments