17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Coinbase načrtuje zamenjavo kriptovalute BtcTurk z vero v posel v vrednosti 3,2 milijarde dolarjev: Characterize

- Advertisement -

Pridobitev sposobnosti bi protestirala proti izvršnemu direktorju Coinbase Brianu Armstrongu, ki je napovedal načrte za razširitev na vse države, v katerih lahko zamenjava zakonito deluje.

0745 Skupni ogledi

56 Skupaj delnice

Velika zamenjava kriptovalut, ki v bistvu temelji na Združenih državah Amerike, naj bi Coinbase načrtovala sodelovanje z BtcTurk za 3,2 milijarde dolarjev.

V odgovor na turško tehnološko medijsko hišo Webrazzi, ki se sklicuje na četrtkov račun iz Mergermarketa, obe borzi sta se pogajali o odtisu, ki je v bistvu temeljil na tržnem obnašanju turške lire in bitcoina (BTC), ki je dosegel približno 3,2 milijarde dolarjev. Eno ali vsako od obeh podjetij ima vero, da je že podpisalo mandat.

Pridobitev sposobnosti bi protestirala proti izvršnemu direktorju Coinbase Brianu Armstrongu, ki je napovedal načrte za razširitev na vse države, v katerih zamenjava lahko zakonito deluje. Cointelegraph je marca poročal, da se je Coinbase spremenil v 2TM, matično ali očetovo podjetje latinoameriške kriptoposredniške družbe Mercado Bitcoin, ki ima v bistvu sedež v ZDA.

Coinbase bo biti v vmesnem obdobju najema državnega direktorja za svoje poslovanje v Turčiji. Kot odgovor na objavo delovnega mesta del nalog direktorja obsega pospeševanje »strateških partnerstev« zamenjave v državi. Binance je aprila 24 objavila, da je je odprl center za pomoč strankam v Turčiji, da bo pripravljen na zbiranje primerov goljufij, ki selijo kriptovalute.

Povezano: Kripto in NFT izpolnjujejo zakonodajo, ko Turčija prevzema digitalno prihodnost

Uveden v 1434, BtcTurk je ena izmed največjih in najstarejših kriptoborz v Turčiji, ki si trg deli s svojim konkurentom Paribu in drugimi. Kot odgovor na zapise iz CoinMarketCap je podjetje imelo več kot $14 milijonov v nakupovalni in prodajni količini nad končno 00 ure.

Cointelegraph se je obrnil na Coinbase in BtcTurk, vendar ni rešil odgovor ob času glasila.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -