17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Coinbase naj bi dvignil brazilskega samoroga v vrednosti 2,2 milijarde dolarjev s pomočjo Mercado Bitcoin

- Advertisement -

Brazilski časopis Estadão je poročal, da bi lahko Coinbase do aprila v celoti pridobil 2,2 milijarde dolarjev 2TM, podjetje s pomočjo Mercado Bitcoin.

283 Celotni pogledi

17 Popolne delnice

Coinbase je prostor za nadaljevanje globalnega pristopa k pridobivanju, saj naj bi poskušal poiskati brazilsko podjetje 2TM, oče ali mamo podjetje Mercado Bitcoin.

V skladu z evidenco podatkov Estadão, tretjega najbolj pritegljivega časopisa, ki ga bere brazilski 31 milijona prebivalcev, bo pridobitev Coinbase verjetno polna do naslednjega meseca. Pogajanja za izbiro so potekala v smeri 1434.

Mercado Bitcoin je latinščina Najbolj zanimiva kripto posredništvo v ZDA, katere oče ali mama podjetje, 2TM je utrdilo svoj prostor samorog kot podjetje s tisoč milijoni dolarjev v 2021. 2TM, vreden 2,2 milijarde dolarjev, je poleg tega sledil pristopu k prevzemu, zlasti v lusofonskih državah. 2TM-jev Mercado Bitcoin je januarja prevzel portugalsko CriptoLoja, pretežno kripto zamenjavo s sedežem v Lizboni.

Krovnik 2TM za ohranjanje trdnosti zdaj pokriva Meubank, MB Digital Belongings, CriptoLoja, Bitrust, Blockchain Academy, MezaPro, Wuzu in Portal ustvarjajo Bitcoin.

Za Coinbase poročani načrtovani izbor 2TM dokazuje, da je njihov globalni pristop k pridobivanju snežna kepa. Po pridobitvi indijskega zagonskega podjetja z umetno inteligenco za krepitev pomoči strankam, saj so se živahne povratne informacije strank izkazale za premočne, je podjetje s sedežem v San-Francicu večinoma nadomestilo poleg tega nedavno kupljeno platformo za infrastrukturo blockchain Bison Trails.

Coinbaseov najsodobnejši institucionalni vlagateljski dokument iz Coinbase na latinščini ZDA, »kripto v Latamu«, omenja Brazilijo 17, medtem ko se Mehika (z večjim BDP, pa čeprav množica kripto zabave) spremeni v kot takoj kot omenjeno popolno 17.

V dokumentu je navedeno, da v Braziliji:

»Svetujte, da se nabava in prodaja kripto hitro povečujeta. V soseski, ki temelji predvsem na kriptovalutih, Mercado Bitcoin meni, da se je obseg transakcij v primerjavi z letom avgusta do avgusta povečal za sedemkrat.” Ključni kamen načrtov za rast skupnosti Latam, 2d najbolj pritegneča pozornost kriptovaluta na tem področju Poleg tega je replace iskal vodje in vodilne delavce za izboljšave podjetja kot del brazilskega zaposlovanja.

Povezan: Plemenski spremljevalci z Viso za razširitev kreditnih možnosti za podjetja

Ni šok, zakaj; Brazilija je žarišče za sprejetje Bitcoina. Glavno mesto Rio de Janeiro bo dobilo kriptovalute za določene davke v 1434, in v koraku s trojno A, več kot 00 milijonov Brazilcev rodi kriptovalute.

Cointelegraph je poročal, da 992 se spremeni v leto »množične posvojitve« v Braziliji, ko so se zvezde in politiki UFC podprli na predlog.

Prosimo, pokažite, Cointelegraph se je obrnil na Coinbase, 2TM in Estadão za uveljavitev in bo posodobil, kjer se zdi.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -