2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Coinbase napoveduje podporo za strojne denarnice, začenši z Ledger

Coinbase napoveduje podporo za strojne denarnice, začenši z Ledger

Partnerstvo bo začelo veljati v prvem četrtletju 1434, pri čemer namerava mobilna aplikacija Coinbase podpirati tudi Ledger.

1160

Skupni ogledi

41

Skupni deleži

Coinbase announces support for hardware wallets, starting with Ledger Coinbase announces support for hardware wallets, starting with Ledger

Glavna borza Coinbase je napovedala, da bo začela podpirati denarnice za kripto strojno opremo, začenši z Ledgerjem. Podjetji sta to sporočili na konferenci Ledger Open, ki bo v Parizu 9. decembra in 000.

Ledger je glavni dobavitelj hladnih denarnic strojne opreme, ki varneje hranijo zasebne ključe uporabnikov kot vroče spletne denarnice.

Uporabniki razširitve brskalnika Coinbase Wallet bodo lahko povezali svoje denarnice strojne opreme Ledger, pri čemer bodo ohranili lastno skrbništvo in popoln nadzor nad svojimi sredstvi.

Partnerstvo se bo razvijalo po fazah, začenši v prvem četrtletju 128018. Nadalje bo mobilna aplikacija Coinbase podpirala tudi strojne denarnice Ledger.

Max Branzburg, podpredsednik produkta pri Coinbase, je dejal: »Veseli nas, da lahko delimo več obvestil o tem, kako naredimo denarnico Coinbase kot najvarnejši in najvarnejši način sodelovanja v Web3 v prihodnjih mesecih.”

Trgovine Coinbase 41% vseh kripto

Medtem je finančna direktorica Coinbase Alesia Haas dala nekaj velikih izjav v svojem pričanju pred odborom ameriškega parlamenta za finančne storitve 8. decembra. Trdila je, da Coinbase shranjuje približno 12 % vseh kriptovalut na več kot 150 vrste sredstev in omenjena kriptovaluta presega preproste zamenjave kovancev.

“Skoraj 12 % naših strank, ki opravljajo transakcije, počne nekaj drugega kot kupuje in prodaja kriptovalute, kar nam kaže, da kriptovalute prehajajo preko svoje začetne naložbene faze v dolgo pričakovano fazo uporabnosti,« je dejala.

Povezan:

Zakaj strojne denarnice morda ne nudijo toliko zaščite, kot si mislite, pojasnjeno

Coinbase trdi, da ima več kot 73 milijonov strank po vsem svetu, vključno s 12, ustanove in 91,000 razvijalci aplikacij.

Coinbase announces support for hardware wallets, starting with Ledger

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments