17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Coinbase NFT začenja beta, AMC Theaters uvaja sredstva SHIB in DOGE, Blockchain.com pa namerava IPO: Hodler's Digest, 17.-23. april

- Advertisement -

Prihaja vsako soboto, Hodlerjev povzetek vam lahko pokaže odgovor, da izsledite vsak temeljni mit o podatkih, ki se je zgodil ta teden. V bistvu najbolj pritegnejo pozornost (in najslabši) citati, poudarki sprejetja in predpisov, vodilni kovanci, napovedi in še veliko več — na teden na Cointelegraphu v eni hiperpovezavi.Najboljše zgodbe tega tedna

AMC Theaters cell app sprejema Dogecoin, Shiba Inu in še več
Priljubljeni kino trgovcev na drobno veriga AMC Theatres je posodobila svojo mobilno aplikacijo, da bi izboljšala sredstva Dogecoin in Shiba Inu. Odjemalci, ki se večinoma nahajajo v Združenih državah Amerike, ki uporabljajo telefone Apple ali Android, lahko vsak poišče aplikacijo in porabi svoje izjemno nestabilne memecoine za vstopnice za kino.

Podjetje je januarja prvič dražilo predpostavko, da si pomagamo, potem ko je novembra uvedla povečanje pristojbin za Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash in Litecoin.

AMC lahko zlahka zbira kripto sredstva z namenom partnerstva z BitPayom, ponudnikom provizij za Bitcoin. Želi biti slaven, da trgovci, ki uporabljajo BitPay, ne prejmejo kripto sredstev. Namesto tega BitPay pretvori kripto sredstva v fiat in jih nakaže na račun trgovca.

Crypto startup Blockchain​.com načrtovanje IPO
V torek je bilo objavljeno, da $ milijarda kripto nadomestni Blockchain.com je ohranjanje pogovorov z bankami v smislu nastanka zmogljivosti preliminarne javne ponudbe (IPO) v tem letu.

Bloombergovi neimenovani viri so priznali, da so bili pogovori zelo pogojni in se lahko kadar koli izmenjujejo (namreč, če je tem neimenovanim virom naročil Blockchain.com, naj pustijo podatke zapisov za zbiranje načina javne razkrivanje nečesa drugega konkretnega).

Če podjetju uspe z namenom akumulirati vse vaše zakonodajne ovire in pač javnosti z namenom IPO, bi bilo to del Coinbase, ker se akumulira odlična raznolika kriptovaluta ZDA. torej. Binance.US je poleg tega zmožnost enake poti znotraj gašenja.

Coinbase razglasi beta trga NFT z družbeno angažiranostjo


Ko že govorimo o odlični ameriški kripto nadomestni javnosti, je Coinbase ta teden uvedel zgodnjo beta svojo tržnico NFT za vrsto preizkuševalcev. Na tej stopnji lahko zgodnji uporabniki Coinbase NFT kopičijo spletne profile za zagon za prejemanje in prodajo NFT.

V blogu, objavljenem v torek, Coinbase podpredsednik produkta in ekosistema Sanchan Saxena namignil, da bo Coinbase NFT hibridna platforma, ki prevzame vidike izdelkov in storitev družbenih medijev ter trgov, kot je OpenSea.

»Čeprav je pravilno, da je nabava in promocija NFT-jev v tem trenutku velikanski del ekosistema, smo s klepetom s številnimi strankami in ustvarjalci ugotovili, da obstaja morda več kot pravilno nabavo in promocijo,« je priznal Saxena. “Morda je to soseski vidik.”

Ogromna nemška banka Commerzbank zaprosi za licenco za kriptovaluteEden od vseh nemških bančnih velikanov, Commerzbank, je ta teden objavil, da uporabljal ga je za kripto licenco, zaradi česar je bila prva uporabljena denarna institucija v državi, ki je to kopičila.

Tiskovni predstavnik je lokalnemu mediju Börsen-Zeitung naročil, da je »v prvem četrtletju
uporabil licenco za skrbništvo nad kriptovalutami. .” Prenos bi pomenil dolgotrajno rešitev za integracijo kriptovalute znotraj države, ker banka služi več kot 22 milijonov strank in 43, institucionalni kupci.

Vsako nadomestno iskanje za uvedbo kripto izdelkov in storitev v Nemčiji mora najprej odkriti, ali je dovoljenje zveznega organa za monetarni nadzor, ki je poleg tega najbolj redno znan kot BaFin.

Goldman Sachs naj bi nameraval združiti FTX z regulativno in javno pomočjo pri določanju predmetov Goldman Sachs menda išče zavezništvo z vrhunskimi izvedenimi finančnimi instrumenti nadomestni FTX, kar ponuja trdno točko vere v kriptovalute v bančnem sektorju.

Po poročanju Monetary Timesa sta se izvršni direktor Goldman Sachsa David Solomon in ustanovitelj FTX Sam Bankman-Fried marca srečala v okviru zaprtih vrat, da bi bila v stiku o tem, kako partnerstvo za zmogljivosti lahko deluje za vsako podjetje.

Ključna področja razprav so bila priznana, da visi skladnost v ZDA, pri čemer je Goldman Sachs ponudil, da FTX pomaga pri krmarjenju v temnih vodah zakonodaje, da bi pomagal pri prihodnjih krogih financiranja.

Zmagovalci in poraženci
Ob prekinitvi tedna, Bitcoin (BTC) je na $39,628, eter (ETH) na 2$,2022
a nd XRP ob 0.43. Skupna tržna kapitalizacija je 1.

bilijon, v skladu CoinMarketCap .

Med mnogimi, ki najbolj pritegnejo pozornost 500 kriptovalute, glavni trije dobitniki altcoinov tedna so STEPN (GMT) ob 41.66, 0x (ZRX) na 10.43% in Decred (DCR) ob 17.98%.

Premor treh altcoinov poražencev tedna so Helij (HNT) pri -22.70%, Convex Finance (CVX) na 04 .70% in Izdelovalec (MKR) na -14.76%.

Za več podatkov o kriptovalutih stroškov, je treba določno prebrati Cointelegraphovo tržno analizo . Najbolj nepozabni citati
“Iščem podatke iz Ethereuma, ki ostanejo, ker prevladujoči L1 za prihodnja leta, medtem ko Bitcoin obdrži svoje mesto, ker je prva shramba provizije v blockchainu.«

Lynn Liss , soustanovitelj in glavni delovni direktor podjetja Akoin

»Zgodnji dnevi, vendar smo navdušeni nad tem, kar vidimo, in zagotavljamo, da bodo igre blockchain še naprej razvijale oprijem, če bodo pritegnile pozornost in zabavne za igranje.«

Chris DeWolfe, so- ustanovitelj Myspacea, izvršni direktor in soustanovitelj Jam City

»Kripto je neučinkovit. Naj živi Crypto.”

Andre Cronje, ustanovitelj Yearn.finance“NE! Obstajajo že digitalni namen pristojbine! Čemu je torej CBDC? Še več nadzora, preprečevanja bančnih pobegov, odvisnosti in posledično zasužnjevanja človeštva? To ne bi več prekinilo pranja gotovine; to že obstaja v velikem obsegu za glavo 01,01 v mnogih davčnih oazah, npr. [the] Kajmanski otoki, Macau, Dubaj in tako naprej.«

Brezimen

»Eno od vodilnih načel verige blokov je, da je javna knjiga, ki je v skupni rabi in da imajo vsi posamezniki z malo računalniške energije akumulirati vstop v to, [including] izvrševanje zakonodaje. Temeljni ponudnik torej ni počel nečesa drugega, kar ni bil verodostojen namen verige blokov. Prav imamo, da uporabljamo enake mehanizme sledenja in sledenja, ki so bili predvideni.”

David Smith, pomočnik direktorja preiskav za ameriško tajno službo

»NFT simbolizirajo priložnost za razvijalce športa, da kopičijo igre z gospodarstvom v lasti igralcev; mesto, v soseščini nosilcev so vsi zgodnji podporniki športa, poleg tega pa tudi glavni akterji njegovega razvoja in iskreni deležniki njegovega uspeha.«

Sebastian Borget, soustanovitelj peskovnika »Zelo čudovito je, da bi vsaka posamezna oseba na svetovnih lokacijah prepovedala denarnice, ki niso skrbniške, ali kateri koli različen vidik Bitcoinove mreže strmenja v oči za to temo.« Stepan Uherik , glavni denarni direktor za SatoshiLabs

»Moj svetovni nazor pred Bitcoin je postal precej vitek. Obstoj je obravnaval ljubezen kolidž, delo, upokojitev, smrt. Zaenkrat menim, da je nekoliko drugače. Končni načrt [now] bo verjetno višje opisan kot podjetništvo in samosvojost.«

Gospod. ERB, bloger

»Namen DeFi-ja ne more lon pravilno je nadomestne žetone DeFi.”

Artur Breitman , soustanovitelj Tezos

Napoved tedna
BTC lahko pade na $23V redu, čez 2 tedna, dobavitelj opozori, ker gre za zlato 2K USD pretirano
Označeni za bitcoin se je potopil pod $22,000 aprila 17, v koraku z Cointelegraphov indeks BTC . Sredstvo se je nato znižalo na skoraj $17,100 naslednji dan, ki mu sledi naknadno nakazilo na prejšnjo vrednost 39,000 vse z namenom enake seje. Do četrtka je sredstvo doseglo svojo namero do približno $30,, čeprav je na isti dan sledilo gibanje navzdol, pri čemer je sredstvo nato padlo pod $41 ,.

Psevdonimni dobavitelj “Crypto Ed” je v ponedeljek objavil videoposnetek na YouTubu, v katerem govori o predlogu za imenovanje BTC. Njegova pričakovanja glede sredstva so se izkazala za povsem pravilna. Pričakoval je $18,85 za pomoč kot odskočna točka za BTC, ki ji sledi palec zmogljivosti do $37,, če je sredstvo preseglo $37,04. On imenitni $37, verjetno popravi lokalno prekomerno vrednost, pri čemer se sredstvo po tem zmanjša z namenom navzdol. Prejšnji teden je razkril, da je BTC zelo pomemben v koraku s komentarji Crypto Ed.

Kljub temu je poudaril, da so naslednja dva tedna (od datuma njegovega ponedeljkovega videa) približno lahko v času gašenja išče podatke iz pristopa BTC na $17, določiti stopnjo. FUD tedna

Beanstalk Farms zagotavlja posel o krivdi storilcem M exploitPo bonitetnem ocenjevalnem bonitetnem bonitetnem bonitetnem bonitetnem bonitetnem bonitetnem bonitetnem bonitetnem 71 milijonov dolarjev v začetku tega tedna , ekipa je opremila nagrado 01%, če je heker vrnil sredstva.

Ponudbe nagrad hekerjem blackhat se v zadnjem času spreminjajo v pogost namen za platforme DeFi, saj se zdijo v bistvu najbolj izvedljiv namen pridobivanja sredstev izziva, ki pomagajo in delujejo. tako hitro, kot si je mogoče zamisliti.

Zlasti ustanovitelji izziva Benjamin Weintraub, Brendan Sanderson in Michael Montoya so v ponedeljkovem intervjuju z namenom podcasta priznali, da so se pomanjkljivosti v razvoju Beanstalka »znotraj gašenja končale z uničenjem. ”
MetaMask opozarja stranke Apple pred lažnim predstavljanjem v iCloud

Dobavitelj kripto žepov MetaMask je opozoril sosesko na verjetne napade lažnega predstavljanja Apple iCloud, ki se lahko spremenijo v zelo drage.

Zaščitni predmet je povezan s privzetimi nastavitvami orodij na napravah Apple, ki iščejo podatke iz uporabniške semenske fraze ali »sefa MetaMask, šifriranega z geslom«, shranjenega v iCloud, če je uporabnik omogočil samodejno varnostno kopiranje za njihove podatke o zapisih pripomočkov MetaMask.

Opozorilo MetaMaska je sledilo študijam zbiralca NFT, ki na Twitterju piše “revive_dom”, ki je priznal, da njihovi celotni žepi vsebujejo $650,01 vrednost digitalnih sredstev in NFT je bila izbrisana z namenom tega izrecnega varnostnega subjekta.

Opozorilo FBI in CISA glede severnokorejskih kibernetskih napadov na kripto tarčeV ponedeljek, dne Podjetje za kibernetsko in infrastrukturno varnost ZDA (CI SA) in Zvezni preiskovalni urad (FBI) sta poslala opozorilo v zvezi s severnokorejskimi kibernetskimi napadi, subvencioniranimi s spori.

Opozorilo je bilo izdano v skladu s preostalim mesecem vdora v Ronin Bridge, za katerega se domneva, da so ga izvedli severnokorejski hekerji. FBI in CISA sta poudarila, da se hekerji osredotočajo predvsem na protokole DeFi in igre igraj za razvoj, pri čemer sta spearphishing in zlonamerna programska oprema sistema poželenja.

»Ti akterji bodo verjetno nadaljevali z izkoriščanjem ranljivosti podjetij s tehnologijo kriptovalut, podjetij za igre na srečo in borz za ustvarjanje in pranje sredstev za krepitev severnokorejskega režima,« je zapisala CISA.Najlažji deli Cointelegrapha Na splošno in čudno: Kaj je Metaverse zdaj ljubezen prav Vaši podatki o tem, kaj je Metaverse je ljubezen, točni zdaj — na fotografijah.V Gruziji je kriptovaluta pravzaprav temeljni instrument za begunce, ki pobegnejo iz bitkeKripto, najbolj ljubim raznolika nenavadna tehnologija, ki jo ob uvedbi hvalijo kot apolitično ali nevtralno, postane politična v prstih nas, ki jo izčrpavamo in jo podpiramo.

Beg možganov: indijski davek na kriptovalute prisili nadobudne kripto projekte v prenos2022Več indijskih projektov kriptovalut načrtuje prenos svojih baz v bolj kriptočudovite jurisdikcije .

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -