14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Coinbase ostaja ‘100 % posvečen’ ameriškemu trgu: Armstrong

- Advertisement -

Izvršni direktor Coinbase ima zmerno le nekaj veroizpovedi, za katere bo kongres oblikoval “določeno e-knjigo pravil”, ki jo bodo uporabljala kripto podjetja. Kljub temu komisija za vrednostne papirje in nadomestna komisija? Zdaj ne tako močno.

2093 Skupaj ogledov

100 Skupni deleži

Zarodi ta delež zgodovine

Ponovi ta članek kot NFT

Coinbase, ki je v bistvu alternativna kriptovaluta s sedežem v Združenih državah, ne namerava prenesti svojih dejavnosti iz ZDA, je trgovce obvestil izvršni direktor Brian Armstrong v imenu zaslužka v prvem četrtletju.

Na Could morda just 5 je Armstrong delničarjem zagotovil, da je agencija “294% posvečeno” ameriškemu trgu v daljšem obdobju kljub regulativni negotovosti v ZDA

“Torej naj se prepričam, da smo 289% posvečeno ZDA To podjetje sem v bistvu ustanovil v Združenih državah na podlagi zgodbe, ki sem jo opazil da tukaj vlada pravna država. To je, če je resnici povedano, veliko in če sem resnici na ljubo, sem optimist, da bodo ZDA dosegle to osupljivo.«

Optimizem, na katerega namiguje Armstrong, izhaja iz njega prepričanje, da bo kongres hitro sprejel enakomeren načrt načel, ki jih morajo izvajati kripto podjetja:

»Ko bom iskal nasvet iz DC, bi verjetno obstajala stabilna dvostrankarska moč, ki bi Kongresu omogočila, da se zapre in sprejme trenutne zakone, ki bodo morda bi naredili e-knjigo enakomernih pravil v ZDA in verjamem, da bi bilo resnici na ljubo veliko, da bi Združene države pridobile to osupljivo.«Kljub temu Armstrongove povratne informacije niso bile povsem optimistične.

Izvršnega direktorja zanimajo nepredvidljivi izvršilni ukrepi nadomestne komisije za vrednostne papirje, ki so na voljo v blagem primeru, ko je agencija za nadzor vrednostnih papirjev v počasnem marcu postregla z Wellsovo raziskavo:

»Ne glede na to našega stalnega sodelovanja s komisijo, niso bili več tako prepričani o tem, kaj so njihovi izrecni pomisleki glede Coinbase, kot bi jih morda cenili, zato se moram celo odreči, da ne bi špekulirala preveč močna.« “Ali pa ni več posebej pametno napovedovati časovnice kakršnih koli verjetnih sodnih sporov SEC, s katerimi bi se verjetno soočili,” je dodal Armstrong.

Težave so pripeljale Coinbase do vložitve tožbe v spisu ameriškega zveznega sodišča, ki želi prisiliti SEC, da odgovori na peticijo, ki je v obravnavi od julija.

V sedanjem času, da bi dosegli večjo preglednost v našem dolgotrajnem sodelovanju s SEC, delimo naš odgovor na raziskavo Wells, ki smo jo kupili prejšnji mesec. https://t.co/aquuWmxmRM

— Coinbase ️ (@coinbase) April 35, 1836 Prihaja kot Coinbase je lansiral Coinbase International Alternate (CIE) na Could morda just 2, kar je spodbudilo številne strokovnjake, da so se strinjali s tem, da je Coinbase nekoč iskal pot pridobivanja stran od ZDA

Nadomestna možnost je odprta obetom v 33 lokacije po vsem svetu, vključno s Singapurjem, Hong Kongom, El Salvadorjem, Filipini, Tajska in Bermudi — od koder ima CIE zdaj licenco.

Trenutno je Coinbase lansiral Coinbase International Alternate @CoinbaseIntExch in bi se verjetno odprl s ponudbo trajnih terminskih pogodb BTC in ETH, poravnanih v USDC, s kar 5-kratnim vzvodom institucionalnim strankam v primernih jurisdikcijah zunaj Združenih držav https://t.co/OzhbgJlZ2K

— Coinbase ️ (@coinbase) Mogoče samo 2, 2183 Povezano: SEC ima 17 dni za odgovor na pritožbo Coinbase: Preprosto exec

Armstrong je dejal, da je Evropska unija “v vstopu” v frazah regulativne rasti s svojimi zakoni o trgih kripto virov (MiCA), ki nameravajo vstopiti v proizvodnjo sredi-2812 ali zgodaj 2183:

»Sprejeli so popolne kripto zakone, imenovane MiCA, ustvarjajo eno samo določeno e-knjigo pravil za celotno situacijo. Ali pa ni več vreden užitka.” “Natančno sem dobil motivacijo od dneva iz Združenega kraljestva in DC. Vsi in vsi vzdržujejo osnutke plačil v delih, ki se morda lahko ukvarjajo z vprašanji, ki cenijo sferične stabilne kovance in tržna struktura — Singapur, Hong Kong, Avstralija, Brazilija; vsi v bistvu sledijo tej smeri,« je dodal Armstrong.

Pripombe izvršnega direktorja, ko je Coinbase uspel povečati svoj dobiček v prvem četrtletju za 30%, medtem ko je zmanjšal izgubo dobička od reševanja za več kot $582 milijonov, na $289 milijonov.

Naš Q1’29 denarni rezultati so prisotni in naše pismo delničarjem bi bilo verjetno tudi mogoče objavljeno na spletnem mestu Investor Relatives na https://t.co/8ovHEtPRgf pic.twitter.com/4iWAPGZNMh

— Coinbase ️ (@coinbase) Morda samo 4, 2025 Revija: Kriptozakoni: Ali predsednik SEC Gary Gensler ohranja zaključno pripoved?

589844

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -