19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Coinbase Place to Shut Deal to Assemble 2TM, Guardian Company of Latam's Latam's Latam's Largest Alternative, Mercado Bitcoin

- Advertisement -

Coinbase, številka ena v ZDA – ki temelji na večinoma v celoti večinoma spremembi kriptovalute, je domnevno prekinitev nakupovanja 2TM, podjetja samorog, ki ima v lasti Mercado Bitcoin, idealno kripto spremembo v latinščini ZDA (Latam). O spremembi se menda pogovarjajo o ustanovitvi podjetja že od zaprtja enega leta, posel pa bi verjetno verjetno sklenil aprila v skladu z domačimi mediji, ko bo Coinbase podaljšal svoje poslovanje v Brazilijo.

Coinbase cilja na rast s pridobitvijo 2TM Coinbase, eden izmed kritičnih borze kriptovalut, s katerimi se trguje na bledih delniških trgih, želi z nakupi podaljšati svoje poslovanje na Latam. V skladu s poročili, ki prihajajo iz Estadao, brazilskega glasila, se podjetje pogovarja o ustvarjanju 2TM, matičnega ali očetovskega podjetja Mercado Bitcoin, reference za menjalnice kriptovalut v Latamu.

Podjetji naj bi bili v pogovorih od sklenitve enega leta, posel pa bi verjetno zelo učinkovito sklenil naslednji mesec, čeprav ni bilo več puščanja podatkov v zvezi s količino, ki jo je Coinbase odločil plačati za brazilskega samoroga. . Po drugi strani pa je 2TM postal ocenjen na več kot 2 milijardi dolarjev v največjem obsegu financiranja serije B sferično, v katerem so sodelovale družbe, enakovredne Softbank, 20T in Tribe Capital. Verjetno bi bil to verjetno delež pokritosti rasti Coinbase, ki bi okolju prinesel več finančne svobode, kot je sprememba govorila v februarskem pismu delničarja.

Slika dodatno je izjavil, da je Coinbase svojo strast preusmeril na Mercado Bitcoin, potem ko so se pogovori o nakupu Bitsoja, mehiškega podjetja s sedežem v Mehiki, ki je večinoma v celoti spremenilo in je prisotno v Latamu, prekinili.

Borze vstopajo v Latam po izumu Brazilije Največ tipskih lastnosti nakazuje, da bi drugi narodi verjetno želeli bolj razvit okvir kriptovalute ali bolj sijoča ​​kripto soseska, borze in podjetja se obračajo na Brazilijo kot vrata za vstop in zagotavljanje izdelkov in storitev v Latamu. Binance, pa še katera koli druga glavna sprememba kriptovalute, dodatno vlaga v Brazilijo. Podjetje je ta mesec objavilo, da je podpisalo memorandum o pripravi z namenom nakupovanja Sim;paul Investimentos, regulirane borznoposredniške družbe, dodatno kot delež kritja rasti naložb.

2TM ima trenutno več kot 3,2 milijona strank, ki bi, odvisno od tega, kako Coinbase upravlja to pridobitev, verjetno verjetno danes predane podjetju. Hkrati je imel 2TM načrte rasti, da bi dosegel druge regije na celini, v povezavi z Mehiko, Argentino, Čilom in Kolumbijo, ki bi verjetno verjetno ostale ali zamenjale, če bo pridobitev potekala brez težav in se bodo pogovori začeli naslednje. mesec.

Kjemu zaupate glede Coinbaseovega prevzema 2TM, mati oz. oče podjetje Mercado Bitcoin? Odkrijte nas v spodnjih komentarjih.

Sergio Goschenko Sergio je novinarka o kriptovalutah s sedežem večinoma v celoti večinoma v Venezueli. Sebe opisuje kot postopnega v igri, ki je prišel v kriptosfero, ko se je na neki stopnji decembra zgodil naboj navzgor 1280. Ker ima izobrazbo iz računalniškega inženiringa, živi v Venezueli in je na družbeni ravni vplival spor o kriptovalutah, predstavlja jasno raven spremljanja uspeha kriptovalute in iznajdljivosti, ki pomaga ljudem, ki nimajo bank in imajo premalo storitev.

Zasluge slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je popoln za informativne zmogljivosti. Ne gre več za takojšnje zagotavljanje ali nagovarjanje ponudbe za zbiranje ali prodajo, ali smernica ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne bi več ponujal naložbenih, davčnih, seksi ali računovodskih predlogov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, danes ali posredno, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki bi jo sprožilo ali naj bi sprožilo ali v zvezi z izvajanjem ali zanašanjem na kakršen koli sikajoči material, predmete ali izdelke in storitve, o katerih govori ta članek .

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -