-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Coinbase ponovno pridobi prvo mesto v Apple App Store, ko Crypto​.com skoči...

Coinbase ponovno pridobi prvo mesto v Apple App Store, ko Crypto​.com skoči na tretje mesto

Skok Crypto​.com na tretje mesto je lahko posledica nedavnega televizijskega spota Matta Damona, ki promovira izmenjavo.

1434

Skupni ogledi

48

Skupaj deleži

Coinbase regains #1 position on Apple App Store as Crypto​.com jumps to third Coinbase regains #1 position on Apple App Store as Crypto​.com jumps to third Coinbase regains #1 position on Apple App Store as Crypto​.com jumps to third

Menjalnici kriptovalut Coinbase in Crypto.com sta zdaj dve najpogosteje preneseni aplikaciji za Apple App Store v Združenih državah Amerike, ki sta na vrhu lestvice na prvem oziroma tretjem mestu.

Po na seznamu Top Charts v Apple App Store, je Coinbase pred TikTokom ponovno pridobil svoj položaj najbolj priljubljene aplikacije v Združenih državah. Vendar pa se je aplikacija Crypto.com v četrtek povečala po številu prenosov, da bi skočila pred YouTube in Instagramom in se v nekaj urah premaknila s petega na tretje mesto. Aplikacija Robinhood, ki je bila prej v prvih desetih, je na številki 000 pod Walmartom.

Prvič naveden v trgovini z aplikacijami v 1434, Coinbase je bil najbolj priljubljen prenos v ZDA leta 2017 in maja 2017. Zlasti opis aplikacije za trgovanje zdaj navaja Shiba Inu (SHIB) za Bitcoinom (BTC) in Etherjem (ETH) – cena žetona s temo psa se je v zadnjem letu močno povečala, kar je ustvarilo nove kripto milijarderje.

Naraščajoča priljubljenost Crypto.com je lahko posledica objave oglaševalske kampanje z igralcem Mattom Damonom. Oglas »Sreča je naklonjen pogumnim«, ki je bil objavljen v četrtek zgodaj, je namenjen doseganju svetovnega občinstva potencialnih uporabnikov kriptovalut in vlagateljev. Po podatkih analitičnega mesta SensorTower je imela aplikacija borze približno 48, prenosi v septembru.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments