18.6 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Coinbase pravi, da so se obresti pokojninskih skladov in hedge skladov močno...

Coinbase pravi, da so se obresti pokojninskih skladov in hedge skladov močno povečale, institucionalni deleži pa se dvignejo za 170%

Coinbase Says Interest From Pension Funds and Hedge Funds Has Skyrocketed, Institutional Holding Soars 170%

Borza kriptovalut, ki kotira na borzi Nasdaq Coinbase je razkril rekordno rast svojega institucionalnega poslovanja. “Letos so se obresti pokojninskih skladov in hedge skladov močno povečale, podprto z uvajanjem kriptoeTP-jev in večjim razumevanjem kriptoekonomije,” je dejal Coinbase.

Coinbase vidi obresti od institucionalnih vlagateljev v nebo

Borza kriptovalut Coinbase (Nasdaq: COIN) naj bi razkrili v torek, da je med decembrom 31 nazadnje leto in konec prvega četrtletja letos so njene institucionalne naložbe rasle 170% od $ 45 milijard do $ 122 milijard.

Podjetje ima več kot 8, 000 trenutno institucionalne stranke, vključno s hedge skladi, upravljavci premoženja, pokojninskimi skladi in dotacijami. Številne institucionalne stranke uporabljajo Coinbase Custody, storitev kripto skrbništva z zavarovalno polico za institucionalne stranke. Storitev, zagnana v 2018, podpira over 90% kriptovalut s tržno kapitalizacijo.

Drew Robinson, vodja prodaje skladov hedge skladov pri Coinbase, pravi:

V zadnjem času 12 mesecev smo videli vse večje zanimanje institucionalnih vlagateljev, ki želijo izkoristiti kripto prostora. Vendar pa so se letos obresti pokojninskih skladov in hedge skladov močno povečale, kar podpirajo uvedba kripto-ETP in večje razumevanje kriptoekonomije.

Nadalje je bil citiran: “Sčasoma smo videli različne dejavnike, ki v prostor vlečejo institucionalne vlagatelje; te segajo od varovanja pred inflacijo, diverzifikacije bilanc stanja podjetij in želje po širšem sodelovanju v digitalnem gospodarstvu, vključno s področji, kot so plačila, plače in čezmejna plačila. Pomembno vlogo igra tudi povpraševanje strank. «

Coinbase ni edino podjetje, ki vidi naraščajoče institucionalno povpraševanje po kriptovalutah. Goldman Sachs je prejšnji mesec dejal, da je strah pred pogrešanjem (FOMO) institucionalne vlagatelje pripeljal do kriptovalut. Podjetje že mesece govori, da opaža veliko institucionalno povpraševanje po bitcoinih.

Kaj menite o naraščajočih lastniških deležih podjetja Coinbase 170%? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

‘Blogger by Day, Trader by Night,’ Binance Runs Advertising Campaign in Major Ukrainian Cities

Lawsuit Accuses Korean Crypto Exchange of $3.5 Billion Scam, Tens of Thousands Defrauded

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments