3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Coinbase pridobi ekipo ponudnika kriptovalute BRD, saj je cena žetonov za uporabnost...

Coinbase pridobi ekipo ponudnika kriptovalute BRD, saj je cena žetonov za uporabnost narasla za 500 %

»V aplikaciji za denarnico BRD se ne bo nič spremenilo in kot vedno so vaša sredstva varna in varna,« sta povedala izvršni direktor BRD Adam Traidman in soustanovitelj Aaron Voisine.

768

Skupni ogledi

9

Skupni deleži

Coinbase acquires crypto wallet provider BRD's team as utility token price surges 500% Coinbase acquires crypto wallet provider BRD's team as utility token price surges 500% Coinbase acquires crypto wallet provider BRD's team as utility token price surges 500% Coinbase acquires crypto wallet provider BRD's team as utility token price surges 500%

Ponudnik kripto denarnice BRD je dejal, da se “nič ne bo spremenilo” za uporabnike po pridobitvi od velike ameriške kripto borze Coinbase.

V pismu uporabnikom BRD v sredo sta izvršni direktor Adam Traidman in so- Ustanovitelj Aaron Voisine je dejal, da se bodo nekateri člani ekipe podjetja preselili v Coinbase, da bi nadaljevali z delom na kripto denarnicah. Coinbase Wallet je na Twitterju dejal, da bi dodajanje ekipe BRD “pomagalo pospešiti sprejetje spleta3” in zagotovilo “globoko strokovno znanje o samoskrbništvu.”

“Nič se ne bo spremenilo v aplikaciji za denarnico BRD in kot vedno so vaša sredstva varna in varna,« so povedali izvršni direktorji BRD. »V prihodnosti bodo imeli uporabniki denarnice BRD možnost prehoda na lastno skrbništvo z denarnico Coinbase.«

Prej znana kot Breadwallet, BRD stoji za uporabnim žetonom Bread (BRD). ). Po podatkih CoinMarketCap se je cena žetona dvignila za več kot 500% v dveh urah po novici o zlomu pridobitve Coinbase, ki se je povečala s približno $0. do $1.00.

Povezan: