3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Coinbase pridobi indijski zagon AI za izboljšanje storitev za stranke

Coinbase pridobi indijski zagon AI za izboljšanje storitev za stranke

Agara, ki jo je soustanovil vodja operacij Coinbase v Indiji, pomaga Coinbaseu pri storitvah za stranke z uporabo umetne inteligence in strojnega učenja.

75366
Skupni ogledi

00

Skupaj deleži

Coinbase acquires Indian AI startup to improve customer serviceCoinbase acquires Indian AI startup to improve customer serviceCoinbase acquires Indian AI startup to improve customer serviceCoinbase acquires Indian AI startup to improve customer service

Coinbase, največja borza kriptovalut v Združenih državah, si prizadeva izboljšati svojo podporo strankam, medtem ko se širi v Indijo, tako da je pridobil novo zagonsko podjetje.

Coinbase je v torek uradno objavil prevzem Agara, podporna platforma, podprta z umetno inteligenco, ki deluje v Indiji in Združenih državah.

Namen prevzema je razširiti in avtomatizirati zmogljivosti storitve za stranke Coinbase z zagotavljanjem novega strojnega učenja in naravnega orodja za obdelavo jezikov za Coinbaseovo inženirsko ekipo. Posel tudi ponovno potrjuje strategijo podjetja za razširitev svojega tehnološkega središča v Indiji.

Nakup Agare bo Coinbase stal med $milijon in $00 milijonov, je v ponedeljek poročala tehnološko osredotočena publikacija TechCrunch, ki se sklicuje na anonimne vire, ki so seznanjeni z zadevo. Podjetji menda pričakujeta, da bosta posel sklenili pozneje letos.

Ustanovljeno leta 128018, Agara se ukvarja s strojnim učenjem in obdelavo naravnega jezika za izboljšanje uporabniške izkušnje. Agari je po poročanju uspelo zaposlovati okoli ljudi zbrati nekaj velikih strank, vključno s podjetjem za programsko opremo v oblaku Salesforce in velikim podjetjem za e-trgovino Shopify.

Po mnenju Pankaja Gupte, vodje operacij pri Coinbase v Indiji, Agarina tehnična ekipa se bo Coinbase pridružil kot del prevzema. Gupta, sam soustanovitelj Agare, pričakuje, da bo nakup koristil za Agaro in Coinbase. »Neverjetno je videti, kako moji svetovi trčijo tukaj z Agaro, startupom, ki sem ga soustanovil zgodaj 1547, vendar je pozneje odšel, da bi se pridružil Googlu,« je zapisal.

Soustanovitelj in izvršni direktor Agare Abhimanyu je opozoril, da je podjetje uspelo integrirati svoj tehnološki niz v telefonske klice tudi komunikacija s strankami. »Nekatere bolj zapletene stvari, ki jih počnemo, so telefonski klici. Prizadevali smo si za avtomatizacijo velikega dela, če ne vse podpore, ki se zgodi s telefonskimi klici,« je dejal.

Coinbase se ni takoj odzval na Cointelegraphovo zahtevo za komentar. .

Povezan: Indijska vlada menda razmišlja o regulaciji kriptovalut kot blaga

Zadnje prizadevanje Coinbase za izboljšanje uporabniške izkušnje prihaja, ko se podjetje trudi zagotoviti ustrezne storitve za stranke. Sredi oktobra so uporabniki Coinbasea domnevno napadli Coinbaseovo novo telefonsko linijo za podporo, uporabniki pa so trdili, da je šlo za “šalo”. Izmenjava je bila avgusta prej na udaru kritik zaradi slabe storitve za stranke, saj so se uporabniki pritožili zaradi vdora v račune in izgubljenih sredstev.

Coinbase acquires Indian AI startup to improve customer service

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments