17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Coinbase prosi Sodišče, naj posreduje pri reševanju rešitev v zvezi s svojo peticijo za oblikovanje pravil

- Advertisement -

Dobava: AdobeNadomestna kriptovaluta Coinbase, znana kot v sodni dvorani, da bi ogrozila “zapovednik”, ki ameriškim vrednostnim papirjem in družbi Alternate Price naroča, naj odgovorita na svojo peticijo glede oblikovanja pravil v sedmih dneh.

Mandamus “je upravičen, ker se je SEC odločila, da zavrne peticijo Coinbase,” je namestnik priznal v sodni dvorani, ki je predložil v ponedeljek.

Mandamus je verbalizacija iz sodne dvorane izvršilnemu poslušniku, ki mu naroča izpolnjevanje določenih nalog, v skladu z Cornell College .

Iskalne datoteke Coinbase iz izvirajo po tem, ko je julija lani vložil peticijo pri SEC, v kateri je podjetje pozval, naj napiše ideje, ki pojasnjujejo, kako se pravila o vrednostnih papirjih nanašajo na kriptovaluto.

SEC je prejšnji teden zahteval odločitev o zavrnitvi peticije Coinbase za oblikovanje pravil , ki trdi, da ni pooblaščen za izpolnjevanje potreb, ki jih je opisal Coinbase.

Coinbase je od takrat spodbujal pomoč.

»Ta sodna zadeva bi morda prav tako morda neodvisno ogrozila tudi nalog, ki bi SEC naročil, naj odgovori na Coinbaseovo peticijo glede oblikovanja pravil v 7 dneh, ” Coinbase je potrdil v ponedeljek. “Druga možnost je, da bi sodni spis morda prav tako morda samostojno ohranil pristojnost in verbaliziral SEC, da opozori na njegovo podaljšanje do zdaj, obvestil, kdaj bi to morda občasno odgovorilo, in predstavil izkušnje rasti sodišču.”

Povezava med SEC in Coinbase je postala zapletena.

Abet marca je cena Coinbase poslala “Wells perceive”, ki je ogrozil kriptovaluto z odličnimi dejanji glede nekaterih njenih navedeni digitalni viri, njegov ponudnik vložkov Coinbase Create, Coinbase Top in Coinbase Pockets.

A Izkoreninjenje-Predsednik SEC Gary Gensler je nenehno pozival kripto menjalnice, naj se registrirajo pri podjetju.

»Toda SEC zavrača razglasitev idej, ki bi industriji omogočile, da dojame zahteve SEC za ugotavljanje, ali bodo digitalni viri vrednostni papirji ali ne uporabna pot za registracijo, ko je to potrebno,« je priznal Coinbase.

To pomeni izkoreninjenje-, namestnik priznan.

Coinbase je prav tako priznal, da SEC nima nobene zmožnosti vabljenja pri oblikovanju pravil, pri čemer je navedel izvršilne ukrepe v zadnjem letu in svoje osebno mnenje Wellsa.

»Ta dejanja predpostavljajo, da podjetje verjame, da so pravila o vrednostnih papirjih določena in uporabna pri uporabi za digitalne vire in da je dodatno oblikovanje pravil nesmiselno,« je priznal Coinbase.

521876474 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne standardne novice

3 minute živega srebra preglejte današnje kriptovalute!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -