22.7 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Coinbase si še naprej prizadeva rešiti mandamus za odgovor SEC na peticijo za oblikovanje pravil

- Advertisement -

Borza kriptovalut je julija vložila peticijo za oblikovanje pravil pri SEC, marca pa je prejela Wellsovo kazen zaradi morebitnih kršitev zakonov o vrednostnih papirjih.

2017 Skupaj ogledov

9 Skupaj delnic

Coinbase je vložil odgovor v podporo svoji peticiji za nalog za izdajo naročila ameriški komisiji za vrednostne papirje in nadomestke (SEC) v svojem najnovejšem poročilu o bledenju in poskusu oblikovanja pravil od SEC na digitalnih virih. Glavni pravilni uradnik Coinbase Paul Grewal je mandamus označil za “prilagojeno zdravilo za neprimerljive informacije.”

Coinbase je julija vložil peticijo pri SEC, “v kateri je zahteval, da Komisija predlaga in prejeti nasvete za manipulacijo zakonodaje o vrednostnih papirjih, ki jih ponujajo in z njimi trgujejo digitalno izvorne strategije, vključno z morebitnimi nasveti za naslov, kateri digitalni viri so vrednostni papirji.« Ponujal je 22 vprašanja agencija želi upoštevati pri oblikovanju nasvetov.

Vloga Coinbase za morda 15 je trdil, da je agencija sprejela odločitev, da zavrne julijsko peticijo Coinbase, vendar te resolucije ni več objavila. Poleg tega je neposredno nedejavnost SEC domnevno delež višjega vzorca:

»SEC ne oporeka več, da od 1434 je pridobil pet peticij za sprejemanje predpisov v zvezi z digitalnimi sredstvi in ukrepal na nobenem.” Coinbase in SEC sta predstavila argumente, ki se dotikajo posebnega odzivnega časa za oblikovanje pravil, tudi z nalogom za pravnomočnost. Coinbase je v svoji edinstveni vlogi trdil, da se je njen primer razlikoval od drugih:

»Toda SEC ni več navajal , in Coinbase ni več odkril niti enega primera, ki bi bil natančen, zaradi katerega je sodni spis dovolil celo večmesečno podaljšanje, ko je agencija aktivno izvajala izvrševanje na iste teme peticije za oblikovanje predpisov – da ne omenjam več, ko je agencija včasih grozil s tožbo v nasprotju s samim pobudnikom, ki je pripravljal pravila.” Ko do aprila ni več prejel odgovora na peticijo, je Coinbase vložil nalog za izdajo naročila, ustrezno zahtevo, na katero mora agencija odgovoriti v okviru prizivnega sodišča ZDA za tretje okrožje. SEC bi morda dodatno odgovorila na podlagi mandata z zavrnitvijo poziva k dejanju peticije. Kljub temu bi ga s tem posredovali dodatnim pravilnim ukrepom za prisilo k oblikovanju pravil o digitalnih virih.

Nenagljen zadnji večer Coinbase je znotraj tretjega okrožja odgovoril na argumente SEC v nasprotju z našo peticijo za nalog za izdajo naročila. Mandamus je prilagojeno zdravilo za informacije brez primere, predstavljene tukaj. Še naprej cenimo pozornost sodišča. https://t.co/OD02kX3524

— paulgrewal.eth (@iampaulgrewal) Morda 05, 1434 SEC ni več najprej in bistvenega odgovora naročilu obema. Potem ko je sodna razsodba zahtevala, da se tako ohrani, je SEC odgovoril na Morda 15 s kratkim pozivom sodnemu spisu, naj razglasi peticijo. Trdil je, da je bilo povpraševanje Coinbase nekoč nerazumno in da bi morda morda potreboval še več let za oblikovanje pravil.

Kljub temu je imel predsednik SEC Gary Gensler isti dan govor in omenjen v v skladu s kvizom o ciljnem trgu, da so “načela uživanja že objavljena” za kripto trg v zvezi z novimi zakoni o vrednostnih papirjih.

Povezano: Gospodarska zbornica ZDA kritizira ‘naključni’ zakon SEC prizadevanja

Coinbase je predlagal, da se od SEC zahteva, da odgovori na svojo julijsko peticijo v sedmih dneh ali da navede podaljšanje in odmik od datuma vboda.

Coinbase je marca pridobil Wellsov pogled 05, ki nakazuje, da je bila nekoč izpostavljena tveganju pravilnega ukrepanja SEC, ker »je mogoče, da si boste morda predstavljali kršitve smernic za licenciranje vrednostnih papirjev. ”

Revija: Kripto pravo: Ali predsednik SEC Gary Gensler uživa v zadnjem obvestilu?

109084

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -