2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Coinbase sodeluje z organizacijo e-športnih iger, ki tekmuje v League of Legends

Coinbase sodeluje z organizacijo e-športnih iger, ki tekmuje v League of Legends

»Kripto je bil zame nekoč nov, a ko sem začel brati in gledati, sem spoznal, da ni šlo za neko minljivo muho – zdaj je tukaj in bo v prihodnosti,« je povedala ekipa Tekoči lastnik in soizvršni direktor Steve Arhancet.

75868
Skupni ogledi

56

Skupaj deleži

Coinbase partners with esports gaming organization competing in League of Legends Coinbase partners with esports gaming organization competing in League of Legends Coinbase partners with esports gaming organization competing in League of Legends Coinbase partners with esports gaming organization competing in League of Legends

Team Liquid, organizacija za ešport in igre na srečo, ki deluje v večjih naslovih, vključno z League of Legends in Fortnite, je s Coinbase sklenila štiriletno pogodbo.

V sredo objavi je Team Liquid je dejal, da bo partnerstvo s kripto borzo s sedežem v Združenih državah usmerjeno v poudarjanje “križanja med igralnimi in kripto radovedne publike” ter ustvarjanje novih navidez kripto osredotočenih vsebin. Coinbase bo omogočal plačila s kriptovalutami za spletno tržnico Team Liquid, oba pa bosta sodelovala pri tehnologiji, ki je namenjena spodbujanju sodelovanja oboževalcev.

“Tako kot veliko naših oboževalcev je bila tudi kriptovaluta nova meni enkrat, a ko sem začel brati in gledati, sem spoznal, da to ni bila neka minljiva muha – tukaj je zdaj in bo tudi v prihodnosti,« je povedal lastnik in soizvršni direktor Team Liquid Steve Arhancet. “Skupaj s Coinbase upamo, da bomo lahko demistificirali kripto za ljubitelje Team Liquid.”

Ustanovljeno leta 2000, Team Liquid je poročal, da ima več kot 25 igralci, ki tekmujejo v e-športnih igrah, vključno s Fortnite, League of Legends in Valorant. Informacije Coinbase bodo prikazane na dresih organizacije in morda bo pomagal pri razvoju nezamenljivih žetonov, ki se uporabljajo na igralnih platformah.

Povezan: 5 razlogov, zakaj so gospodarstva iger, ki temeljijo na blockchainu, prihodnost

Že obstaja nekaj konkurence med večjimi kripto borzami, ki podpirajo profesionalne ekipe za ešport. Junija je FTX objavil, da je podpisal sedemletno sponzorsko pogodbo z League Championship Series ali LCS za League of Legends in druga igralna tekmovanja.

Vendar je predhodno podpisana pogodba med FTX in Team SoloMid junija Riot Games – razvijalec za League of Leagues – preprečila, da bi se ekipa pojavila z logotipom kripto borze na tekmovanjih. gosti Riot. Ni jasno, ali namerava Coinbase svoje ime pojaviti na dresih Team Liquida.

75868Coinbase partners with esports gaming organization competing in League of Legends

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments