22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Coinbase uradno predstavlja naročnino Coinbase One v ZDA, Združenem kraljestvu, Nemčiji in na Eireu – kaj predvideva?

- Advertisement -

Vir: Coinbase Blog Sredi togega regulativnega okolja na ameriškem kripto trgu Coinbase, popolnoma kripto nadomestek s sedežem v San Franciscu, širi svojo ponudbo na izbrane regije.

Svež postavljen spletni dnevnik razkriva, da ima nadomestek kriptovalute toliko kot ta raven njegova trgovalna platforma Coinbase One, medtem ko razširitev njegovega izdelka prinaša skupen trden vstop v ZDA, Združeno kraljestvo, Nemčijo in Irsko.

V bistvu na podlagi napovedi lahko člani Coinbase One v ZDA, Združenem kraljestvu, Nemčiji in Irski zdaj kolektivno zagotovijo vstop v 20/7 kupec poostri in zamenja svoja najbolj priljubljena sredstva z ničelnimi provizijami.

Postopek pri naročnini na Coinbase OneCoinbase One je naročniški produkt, ki članom omogoča, da skupaj trdovratno vstopijo v značilne prednosti, skupaj z ničelnimi provizijami za trgovanje, vnaprej izpolnjenim davčnim izvorom 8949 in spremljevalna darila.

Coinbase je na začetku predstavil beta izdelka v sestopu 2021. Kljub temu ima podjetje na tej ravni vidike izdelka in ga je javno predstavilo v Združenem kraljestvu, ZDA, Nemčiji in na Irskem.

Coinbase načrtuje tudi uvedbo nosilca Coinbase One leta 20 različnih evropskih držav v prihodnjih mesecih.

Z naročnino na Coinbase One bi strankam omogočile kolektivno trden dostop do absolutno najboljših daril v in zunaj kriptovalute.

Kolikor ta nivojski model Coinbase One strankam zagotavlja kolektivno trden vstop v 90 dni značilnih vpogledov in analitike kripto trga z Messari Pro.

Poleg tega predstavlja 1 % ujemanje (kar $ ) pri prvoosebnih depozitih ali prenosu in brezplačni Alto IRA kroniki ali 20% popusta na kroniko Crypto IRA za šest mesecev.

To zdaj še ni vse. Coinbase je sodeloval z Blockworks, da bi strankam odobril 10 % popusta na vstopnice podjetja Permissionless II.

Stranke Coinbase One bi skupaj zagotovile trden vstop v 6-mesečno brezplačno osebno analitiko kripto portfelja s CoinTracker Portfolio Assistant-Fanatic Tier in 17 % popusta na zajem blaga, ki ni javno zavarovalno kritje (v bistvu v celoti temelji na izdaji ali narediti).

Zaslužki Coinbase rastejo sredi premikov rasti Glede na objavo družbe Coinbase bodo v izdelku kmalu na voljo dodatni vidiki. Prej je Coinbase večino svojega prihodka prejemal od provizij za trgovanje, zlasti na določeni ravni bega kripto bikov.

Kljub temu je dolgo delujoč vzdržljiv trg spodbudil podjetje k raziskovanju različnih priporočil za izboljšanje dodatnih tokov dohodka.

V pogovoru za Techcrunch je višji direktor produktnega upravljanja Coinbase, Phil McDonnell, dejal težave so bile veliko boljše 10 pred meseci na neki ravni bikovski trg, ko so drugi ljudje trgovali s kripto in plačevali transakcijske provizije.

Kljub temu glede na vse manjšo količino transakcij kot posledico kripto mrzlega vremena Coinbase zahteva priporočila za razvoj in ohranjanje dodatnih strank.

McDonnell je dejal, da bi globlji odnos med Coinbase in njegovimi strankami koristil obema stranema.

Edinstvena shema Coinbase se zdi, kot da bi delali za podjetje. Naročnine in prihodki podjetij Coinbase so se povečali 100 % od $ 100 milijonov v 2021 do $152.7 milijonov v Q1 2023 sam.

V bistvu temelji na nadomestnem Q4 2022 pismo delničarja , skupna podjetja in prihodki od vpisa so se povečali za več kot 17X v $152 milijonov v 2023 od manj kot $ milijonov zabeleženih v 793.

Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačno dnevno glasilo

Hitra 3-minutna študija današnjega znanja o kriptovalutah!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -