14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Coinbase vodi 6 milijonov dolarjev sredstev za indonezijsko kripto izmenjavo

Coinbase vodi 6 milijonov dolarjev sredstev za indonezijsko kripto izmenjavo

Pintu je nova borza kriptovalut v Indoneziji, ki ima licenco kripto posrednika pri Bappebti in Ministrstvu za komunikacije in informatiko.

6802 Skupno ogledov

13 Skupaj delnice

Coinbase leads $6M funding for Indonesian crypto exchange

Pintu, indonezijska borza kriptovalut, ki se osredotoča na prve uporabnike kripto valut, je zbrala 6 milijonov ameriških dolarjev, da bi podprla svoje poslanstvo pri posvojitvi industrije.

Družba je v torek sporočila, da ima zaključil krog financiranja serije A, ki so ga vodili največji globalni kripto vlagatelji, vključno s Pantera Capital, Coinbase Ventures in Intudo Ventures, poroča tehnološka tiskovna agencija Tech in Asia. V krogu so sodelovali tudi drugi izumitelji, kot so Alameda Ventures, Blockchain Ventures in Castle Island Ventures.

Ustanovljeno v 2020 Jetha Soetoya, Pintu je glavno licenčno kriptovalutno podjetje v Indoneziji, ki ga ureja indonezijska regulatorna agencija za trgovanje s terminskimi terminskimi pogodbami ali Bappepti. Borza je registrirana pod Bappebti in Ministrstvom za komunikacije in informatiko kot licenčni kripto posrednik.

Novo financiranje podjetja bo usmerjeno v trženje, najem in razvoj izdelkov, da bi pritegnili več novince v industriji. Glavni operativni direktor Pintuja Andrew Adjiputro naj bi opozoril, da se Pintu nekoliko razlikuje od večjih indonezijskih kripto borz, kot sta Indodax in Tokocrypto, saj je Pintu osredotočen na množični trg, da bi dosegel predvsem kripto uporabnike.

Adjiputro je dejal, da mnogi indonezijski trgovci na drobno kripto vidijo kot alternativni naložbeni razred sredstev, pri čemer je večina vlagateljev starih 20 in 35 stara leta.

„Za večino Indonezijcev je koncept vlaganja in trgovanja nov, ker je bil v preteklosti vdiranje v te kategorije tako majhno. Torej tisto, kar vidimo, je tudi priložnost, da Indonezijcem pomagamo razumeti koncept vlaganja / trgovanja in ob tem poskočiti naložbe v druge razrede sredstev, «je izjavil generalni direktor.

Kot smo že poročali, Indonezija ohranja zakonito trgovanje s kriptovalutami, kljub temu, da je ponovno vpisala popolno prepoved plačevanja kripto valut 2017. Včeraj naj bi državna centralna banka objavila državne načrte za digitalno valuto, da bi digitalno valuto rupijo postala zakonit plačilni instrument v Indoneziji.

Prejšnji članekApple poskuša najeti upravitelja “alternativnih plačil” s kripto izkušnjo
Naslednji članekSpletno mesto Gamestop NFT odkrito s skrito retro igro Velikonočno jajce

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments