21.5 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Coinbase Wallet doda razširitev brskalnika Chrome

Coinbase Wallet doda razširitev brskalnika Chrome

Uporabniki priljubljene borze lahko zdaj dostopajo do svojih kriptovalut DApps neposredno prek brskalnika Google Chrome.

2772 Skupno ogledov

15 Skupno število delnic

Coinbase Wallet adds Chrome browser extension

Digitalna menjalnica valut Coinbase je objavila novo razširitev brskalnika za svojo izvorno denarnico, ki uporabnikom omogoča lažje povezovanje z decentraliziranimi aplikacijami in decentraliziranimi financami neposredno na namizju.

Razširitev brskalnika Coinbase Wallet je zdaj na voljo v brskalniku Google Chrome, je družba sporočila v ponedeljek. Vodja Coinbase Wallet Sid Coelho-Prabhu je dejal, da se več kot milijon kupcev Coinbase Wallet redno povezuje z aplikacijami, kot sta Uniswap in Compound. Nova razširitev za Chrome bo poenostavila ta postopek in odpravila potrebo po skeniranju kode QR na svojih mobilnih napravah vsakič, ko se želijo povezati.

Coelho-Prabhu je pojasnil:

“Od danes naprej, s pomočjo razširitve Coinbase Wallet olajšujemo dostop do teh datotek na namizju in njihovo uporabo. Nova razširitev omogoča takojšen dostop do dapps na namizju – po enkratnem povezovanju računa Wallet z razširitvijo lahko z enim klikom brskate po vseh dapps. «

Nova razširitev podpira tudi uporabnike, ki trgujejo na decentraliziranih borzah in zbirajo nenegrešljive žetone ali NFT. Podprte so med drugim tudi decentralizirane aplikacije, kot so Rarible, OpenSea, SushiSwap, Matcha, Synthetic in Aave.

Coinbase je ena največjih svetovnih borz kriptovalut s svojo platformo Coinbase Pro, ki obdeluje skoraj $ 10 .6 milijard transakcij v zadnji 24 ure, glede na podatke CoinGecko. Samo Binance obravnava več glasnosti.

Coinbase je postala tudi prva večja borza kriptovalut, ki se je prijavila na javno ponudbo. Delnice družbe COIN so Nasdaq dosegle sredi aprila. Kot mnoge druge novo uvrščene delnice je tudi COIN v svoji kratki zgodovini trgovanja doživel izredno volatilnost, saj je šele pred kratkim padel pod $ 250 referenčna cena pred uvrstitvijo na seznam.

Prejšnji članek„Gotovina, sladkarije ali Bitcoin“: plačevanje mladoletnikov leta 2021
Naslednji članekPartnerstvo Bank of America s podjetjem Paxos bo omogočilo trgovinske poravnave istega dne

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments