19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Coinbase za zagon Apple-Like Crypto App Store

Coinbase za zagon Apple-Like Crypto App Store


Coinbase to Launch Apple-Like Crypto App Store

Borza kriptovalut Coinbase je predstavila svoj načrt za gradnjo “trgovine kripto aplikacij”, navdihnjena s tem, kako je Apple Inc. izdelal svojo trgovino z aplikacijami. Izvršni direktor Brian Armstrong je dejal: “Apple ni poskušal izdelati vseh aplikacij za iPhone, olajšal je razvijalce in omogočil mobilnim uporabnikom enostaven dostop do novih inovativnih aplikacij.”

  • V prispevku v blogu, objavljenem v torek, je direktor Coinbase Brian Armstrong podrobno opisal več priložnosti v kripto prostoru družba, ki kotira na borzi Nasdaq, zasleduje. Eden izmed njih je bil »Zgraditi trgovino kripto aplikacij.«
  • Generalni direktor je podrobno opisal: »Tako kot internet ali v trgovinah z mobilnimi aplikacijami vidimo, kako razvijalci hitijo v vesolje, da bi s temi novimi orodji razvili inovativne primere uporabe, ki si jih prej nismo mogli predstavljati, “in dodal:

Apple ni poskušal izdelati vseh aplikacij za iPhone, opolnomočil je razvijalce in mobilnim uporabnikom omogočil enostaven dostop do novih inovativnih aplikacij … Trudili se bomo, da bomo našim uporabnikom omogočili enostaven dostop do vsega tega iz glavnega izdelka Coinbase.

  • Armstrong je poudaril: “To moramo storiti tudi mi v kripto. Zdaj je milijard dolarjev gospodarske dejavnosti, ki teče na Dappsu, in nov trend se pojavlja vsake tri mesece. “
  • Nadalje je delil:

Kmalu bo katera koli aplikacija, zgrajena na decentraliziranih kripto tirnicah, dostopna uporabnikom aplikacije Coinbase … V prihodnosti boste imeli možnost lastnega skrbništva nad svojim kripto v glavni aplikaciji Coinbase.

Kaj menite o Coinbase, ki je odprl Apple-like trgovino z aplikacijami? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Formula 1 Secures Multimillion Crypto Sponsorship Deal

Compound Launches Treasury to Introduce Institutions to Defi

Oznake v tej zgodbi

Apple App Store, aplikacije za jabolka, Coinbase, trgovina aplikacij coinbase, aplikacije coinbase, trgovina kripto aplikacij, dApps, decentralizirane aplikacije, DeFi , trgovina z aplikacijami defi, ipad, iPhone

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments