17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice CoinMarketCap lansira zamenjave žetonov Ethereum, ki jih poganja Uniswap

CoinMarketCap lansira zamenjave žetonov Ethereum, ki jih poganja Uniswap

CoinMarketCap je prek integracije z Uniswap predstavil funkcijo zamenjave žetonov in namignil, da bo v prihodnje podpiral dodatne DEX-je in omrežja.

595 Skupno ogledov

3 Skupaj delnice

CoinMarketCap launches Ethereum token swaps powered by Uniswap

CoinMarketCap (CMC) je na svoji spletni strani uvedel funkcijo zamenjave žetonov z integracijo z decentralizirano izmenjavo Uniswap.

CMC je eden najbolj znanih agregatorjev podatkov kriptotrgov v tej panogi in je od aprila v lasti Binance 2020.

Žetonske strani, ki temeljijo na Ethereumu, zdaj vključujejo ikono za zamenjavo, ki uporabnikom omogoča povezavo denarnice in zamenjavo med ERC – 20 žetoni. Platforma podpira denarnice iz MetaMask, Coinbase, Fortmatic, Portis in WalletConnect.

– Uniswap Labs (@Uniswap) junij 30, 2021

CMC je namignil, da bodo v prihodnosti, z junijem, morda dodatne integracije z drugimi DEX-ji in omrežji 29 obvestilo, v katerem je zapisano, da je “trenutno podprt samo Ethereum”, Uniswap V1 in V2 pa bosta “prvi podprti DEX za zamenjave žetonov.”

CMC je od začetka leta opazno povečal obisk spletnega mesta, povečal se je od 101 milijonov obiskov v januarju . 30 maja obiska. Binance je najboljše spletno mesto, ki se nanaša na promet na platformi, kar ustreza 52. 52% napotitev prejšnji mesec, kažejo podatki podjetja za analizo spletnih strani SimilarWeb.

Povezano: Cointelegraph Consulting: pregled uvedbe SushiSwap

CMC je bil ustanovljen leta 2013 in je postalo eno najbolj referenčnih spletnih mest s kripto podatki na svetu. V 2019 je platforma lansirala kripto indekse na pomembnejše finančne platforme, kot je Nasdaq Global Index Data Service in Bloomberg Terminal.

Kljub Binanceovim javnim izjavam, da je imela CMC operativno neodvisnost po pridobitvi aprila 2020, nekateri vodstveni delavci so odšli v mesecih po prevzemu. Cointelegraph poročal avgusta 31 2020, da je vršilka dolžnosti direktorice Carylyne Chan skupaj s kolegoma Jeremyjem Seowom in Spencer Yang je zapustil podjetje.

Vendar je integracija Uniswap v glavnem v skladu z Chanovo vizijo za doseganje večjega sprejema kripto, ki jo je avgusta predstavila Cointelegraphu 2020, pri čemer ugotavlja, da:

“Vsi že nekaj časa vemo, da bodo boljše uporabniške izkušnje in poenostavljeni vmesniki in izdelki ključni za pospeševanje sprejemanja kripto.”

Prejšnji članekHSBC postane prvi tuji subjekt, ki je vgrajen v dubajski blockchain KYC
Naslednji članekŠpanska socialistična delavska stranka je ustanovila javno pobudo za digitalno valuto

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments