2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice CoinMarketCap posodablja in preverja kotacijo TON Crystal; TON zdaj med 5...

CoinMarketCap posodablja in preverja kotacijo TON Crystal; TON zdaj med 5 % najboljših sredstev glede na tržno kapitalizacijo

sponzorirano

CoinMarketCap, vodilni organ za cene in podatke kriptovalute v realnem času, je pravkar posodobil in preveril TON Crystal (TON) seznam. Zdaj se TON, izvorni žeton blokovne verige FreeTON, uvršča med 5% najboljših kriptovalut glede na tržno kapitalizacijo.

To je bilo leto izjemnega razvoja za projekt FreeTON. Projekt se je začel, ko je bil Telegram prisiljen ustaviti načrte, ki jih je imel za zagon lastnega omrežja blockchain TON in povezanega žetona. Namesto da bi omrežje pustili na stran, se je skupnost ljudi, ki je verjela v vrednost tehnologije, odločila, da jo bo sama poskusila zagnati z uporabo osnovnega pristopa k financiranju in decentraliziranega pristopa k upravljanju.

Rezultat je FreeTON, omrežje, ki je sposobno obdelati milijone transakcij na sekundo, s poceni transakcijskimi provizijami, izjemno varnostjo, meritokratskim protokolom za distribucijo žetonov in decentralizirano strukturo upravljanja.

Okoli izvirne, odprtokodne tehnologije je robustna ekosistem je cvetel in privablja razvijalce in navdušence, ki verjamejo v prednosti projekta. Broxus, ena od razvojnih ekip, ki delajo na omrežju FreeTON, je zgradila denarnico za TON Crystal in TON Swap DEX poganja TON, kjer ga je mogoče zamenjati za različne druge valute.

Poleg tega je konec oktobra ekipa začel uvajanje protokola DAO za FreeTON Bridge. FreeTON Bridge je večomrežna rešitev drugega sloja, ki povezuje verigo FreeTON blockchain s


Ethereum


,

Poligon


,


Fantom


,


Binance Smart Chain


in več. Most je uporabnikom dal možnost, da prenesejo svoja sredstva iz verige prvega sloja, kjer so transakcije počasne in drage, v novejšo verigo z boljšimi zmogljivostmi skaliranja in skoraj nič provizij za transakcije.

Večja avtonomija, ki jo ima FreeTON Most daje uporabnikom izdelke Po funkciji je podobna banki DeFi, kjer imajo uporabniki veliko več nadzora nad svojim premoženjem in ponujajo več različnih možnosti. Ker gre za decentralizirano platformo, skupnost demokratično upravlja DAO, sestavljen iz imetnikov žetonov.

Ker ekosistem še naprej širi svoje zmogljivosti, skupnost člani poskušajo osveščati kripto navdušence in širšo javnost o edinstvenih zmogljivostih platforme FreeTON. Zdaj, s preverjenim seznamom CMC, obstaja lahko dostopno središče za splošne informacije o FreeTONu, vključno s ceno v realnem času TON Crystal, vsa mesta, kjer lahko trgujete TON in nenehno posodabljane meritve o obsegu trgovanja in tržni kapitalizaciji.

Ker so na splošno na prvem mestu uporabniki in vlagatelji pojdite na spremljanje cen digitalnih sredstev, ki jih imajo v lasti, in sredstev, ki jih zanimajo, TON Crystal kotacija na CoinMarketCap je pomemben razvoj tako za uporabnike FreeTON kot za kripto skupnost na splošno.

Da ostanete v zanki na vseh najnovejših TON Crystal developments, registrirajte se pri CoinMarketCap in dodajte TON na vaš seznam ogledov.

O FreeTON


:

FreeTON je hitro, varno in razširljivo omrežje s skoraj nič stroški, ki lahko obdela do milijon transakcij na sekundo zahvaljujoč edinstveni tehnologiji dinamičnega shardiranja. Kot razvoj, ki temelji na izvirnem konceptu TON bratov Durov, je FreeTON blockchain zasnovan tako, da milijonom uporabnikov olajša široko uporabo decentraliziranih rešitev s kombinacijo zanesljive varnosti, vodilne v industriji razširljivosti in decentralizacije. Ekosistem vsebuje številne izdelke, vključno z DEX in mostovi z drugimi verigami blokov.To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Preberite izjavo o omejitvi odgovornosti spodaj.

Trava Finance Is a Groundbreaking Protocol That Lets You Create Lending Pools to Start a Lending Business

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

61861Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

1280

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments