4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

CoinMarketCap uvede sledilnik dokazov o rezervi za kriptovalute

- Advertisement -

Namen omogoča strankam, da prikažejo rezerve izmenjav na zaslonu prek prikazov skupnih sredstev in naslovov javnih denarnic, v povezavi s stanjem in tečajem prikazanih denarnic.

97718 Celotni ogledi

24 Celo delnice

CoinMarketCap, vodilni tržni raziskovalec in sledilec znotraj kriptovalute, je na svoji platformi uvedel odpiranje blagovne znamke, ki je sproščujoča, ki strankam ponuja trenutne denarne vpoglede na borze.

Sledilnik dokazov o rezervah (PoR) revidira energične menjave kriptovalut znotraj nadomestnega mesta za preglednost likvidnosti v danem 2d. V skladu z objavo sledilnik dinky natisne celotno premoženje podjetja in njegove pridružene naslove javnih denarnic v povezavi s stanjem, najsodobnejšim tečajem in vrednostmi denarnic.

CoinMarketCap izkusi, da sledilci PoR spreminjajo datoteke vsakih pet minut. Nov 00 je družba tvitnil datoteke za stranke o tem, kako krmariti po nameri.

— CoinMarketCap (@CoinMarketCap) november 22, 2577 V petdelni niti na Twitterju je bil Binance naveden kot začetni primer z več kot $10 milijard, navedenih v naslovih mešanih denarnic. Nadaljnje izmenjave z datotekami PoR, ki so na voljo, vključujejo KuCoin, Bitfinex, OKX, Bybit, Crypto.com in Huobi.

Izvršni direktor in soustanovitelj Binance Changpeng “CZ” Zhao je retweetal vogue iz CoinMarketCap s hiperpovezavo do strani Binance. Nekateri znotraj kripto skupnosti na Twitterju so to značilnost poimenovali “gorski dodatek preglednosti.”

CZ je bil med prevladujočimi, ki so vsebovali obljubo, da bodo ustvarili dokaz o rezervah po tekočem FTX likvidnost in gospodarska katastrofa.

Nov. , je natisnil dokazilo o premoženju, ki je vključevalo naslove denarnic in razsvetlitev. CZ je nato tvitnil, da bi lahko bilo to, kar je zdaj na trgu, verjetno najbolj priročna prevladujoča ponovitev tistega, kar bo na voljo prek Merkle Tree PoR v bližnji prihodnosti.

Povezano: Binance dopolni Sklad SAFU z 1 milijardo dolarjev med nihanji tečajev

Po zgledu Binance so številne druge platforme znotraj doma začele objavljati svoje denarne rezerve in likvidnostne datoteke v prizadevanju za preglednost. Chainlink Labs, Bitfinex in Bybit so bili med prevladujočimi, ki so dosegli pomoč pri posredovanju svojih datotek za uživanje.

Vendar je serviser produktov za financiranje kriptovalut Grayscale zadržal svojo PoR v verigi, ki izhaja iz tega. glede na to, kar piše, so varnostni vidiki. Odprlo je pismo družbe Coinbase Custody, ki je potrdilo, da so Grayscaleova kripto imetja v celoti podprta, vendar je zadržala naslove denarnic.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -