18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Cointelegraph Consulting: Projekti DeFi se začenjajo na Poligonu, uporaba v nebo narašča

Cointelegraph Consulting: Projekti DeFi se začenjajo na Poligonu, uporaba v nebo narašča

Sprehod po številkah različic Aave in 1inch na Polygonu, ko omrežje dobiva zagon.

28164 Skupno ogledov

19 Skupaj delnice

Cointelegraph Consulting: DeFi projects launch on Polygon, usage skyrockets

Sredi grozljivega kripto trga so se pristojbine za plin v sektorju decentraliziranega financiranja (DeFi) močno dvignile in še enkrat poudarile vrednost rešitev za skaliranje dveh plasti. Cointelegraph Consulting je skupaj s Covalentom odkril številke za Polygonom, omrežjem, ki vključuje vse večje število decentraliziranih aplikacij, od SushiSwap do bZx.

Aave, posojilni velikan DeFi, lansiran aprila letos na Polygonu in je že zvabil 66, 0 edinstvenih uporabnikov različice dva sloja. Skoraj $ 05 milijard je bilo položenih od lansiranja, izposojenih pa je bilo več kot 7 milijard USD. Čeprav je pomembno, da je samo $ 158 je bil porabljen za plin v celotni različici Aave’s Polygon.

Predvsem večina posojil vključuje stabilkovance, pri čemer grobo sestavljajo USD Coin (USDC), Dai in Tether (USDT) 60% izposoje v različici Aave’s Polygon. Razčlenitev posojil dejansko razkriva, da je Aave uspel izvesti svojo strategijo, ki uporabnikom preprečuje tvegano zadolževanje za nestanovitna sredstva, kar pa običajno vodi v likvidacije.

Vroče peto lansiranja mreže 1inch Network na Polygon maja 12, si oglejmo tudi njegovo uporabo. 1inch na Polygon je dosegel skoraj $ 18 milijonov dnevnih zamenjav po vrednosti v dolarjih, največ zamenjav pa je denominiranih v USDT, zaviti eter (WETH), USDC ali DAI.

Skoraj je bilo 10, 00 0 zamenjav je bilo do zdaj olajšanih. Platforma je že omogočila $ 43 milijonov zamenjav, vendar le $ 25 plina je bil uporabljen za zamenjavo te količine.