17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Compound lansira zakladnico za predstavitev institucij Defi

Compound lansira zakladnico za predstavitev institucij Defi

Compound Launches Treasury to Introduce Institutions to Defi

Spojina, ena vodilnih protokoli, ki temeljijo na defi, uvaja novo storitev, imenovano Zakladnica. Compound’s Treasury je nov izdelek, ki pomaga institucijam vstopiti v prostor defi. Predstavljen v partnerstvu z Circle in Fireblocks, preskoči neverjetne stopnje uber, ki jih ponujajo običajni protokoli defi. Vendar skuša ponuditi stabilne prihodke podjetjem, ki želijo pasivno dohodek iz svojih sredstev v dolarjih.

Compound to Coax Institutions With Treasury

Compound Labs, podjetje, ki stoji za protokolom Compound defi, je ustanovilo Treasury, novo storitev defi, namenjeno institucijam. Ta nova storitev želi institucijam ponuditi priložnost, da pridobi zaslužke na podlagi defi, ne da bi si za to naredila dodaten kilometer. Zakladnica dovoljuje tretjim osebam uporabo fiat dolarjev za vstop v vesolje.

Compound Labs je sodeloval s podjetji Circle in Fireblocks in institucijam omogočil registracijo in odprtje zakladniškega računa, kjer te institucije lahko dolarjev. Circle ponuja storitve pretvorbe za pretvorbo teh dolarjev v USDC, medtem ko uporablja Fireblocks za zaščito teh sredstev pred napadi. ​​

Zakladnica bo na sklade ponudila fiksno obrestno mero 4% na leto deponirano. To se zelo razlikuje od drugih protokolov defi “degen”, ki ponujajo tvegane donose 1000% , vendar ponuja višje donose kot tradicionalne bančne institucije. Izdelek bo omogočil tudi dvig na zahtevo, efektivno 24 ure po zahteva in brez določenih pogojev.

Dobivanje institucij v Defi

Medtem ko so nekatera podjetja napredovala pri vključevanju defi v institucije, v zvezi s tem še ni bilo prave zgodbe o uspehu. Metamask je prav tako pred kratkim napovedal storitev, ki je namenjena ustanovam in ponuja podporo za dostop do aplikacij in protokolov. Toda zaradi števila vdorov v okolje so te tretje osebe previdne pri podpori protokolov.

Compound Labs želi to opozorilnost odpraviti s sodelovanjem z znanimi in reguliranimi podjetji. Vključeni so Circle in Fireblocks, kar instrumentu morda daje prednost pred podobnimi ponudbami. Družba Fintech, družba Current, je že sodelovala s podjetjem Compound, da bi prek svoje aplikacije ponudila zakladnico. Trevor Marshall, izvršni direktor tehnologije, je izjavil:

V sodelovanju s sestavljeno zakladnico bomo lahko dali svoje člani dostopajo do obrestnih mer protokola s preprosto in enotno izkušnjo, ki lahko še več ljudem omogoči, da izboljšajo svoje finančne rezultate.

Kaj menite o izdelku Compound’s Treasury? Povejte nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Coinbase Launches High Yield USDC Accounts With 4% APY

FTX Partners With Tom Brady and Gisele Bündchen in Long Term Deal

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments