29.7 C
Ljubljana
Thursday, June 17, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Concordium je predstavil svoj poslovno usmerjeni blokchain Mainnet

Concordium je predstavil svoj poslovno usmerjeni blokchain Mainnet

Po letih razvoja je Concordium je predstavil svoj blockchain brez dovoljenj in MVP, ki je zasnovan tako, da ustreza potrebam podjetij z zagotavljanjem preglednosti in upravljanja, vse z usmeritvijo k zaščiti zasebnosti uporabnikov.

Identitetno usmerjeno omrežje za spodbujanje širšega sprejemanja poslov

Čeprav nove značilnosti blockchaina niso sporne, je korporativno sprejetje razdeljene knjige tehnologija (DLT) ostaja počasna zaradi slabih akterjev, ki zmanjšujejo zaupanje zaradi anonimnosti, ki jo obljubljajo številne obstoječe verige. Poleg teh pomembnih pomislekov so nekatera podjetja previdna pri sprejemanju tehnologije zaradi regulativnih zahtev.

Ker 2018 si je Concordium prizadeval premagati te ovire in je zdaj razkril svoj odgovor na te izzive. Z glavnim omrežjem Concordium, ki zdaj živi skupaj z ustrezno kriptovaluto GTU, organizacija uvaja nov decentraliziran, javni model veriženja blokov.

Namesto zagotavljanja anonimnosti, ki določa druge verige, ima Concordium osredotočena na zagotavljanje sistema, ki temelji na pravilih in ki bo pritegnil podjetja z varovanjem njihovih interesov s povečano preglednostjo, izboljšanim upravljanjem in zasebnostjo. Najpomembneje je, da je veriga blokov namensko zgrajena z upoštevanjem predpisov.

Velik del tega temelji na pristopu k vključevanju novih uporabnikov z vgrajeno metodologijo za identifikacijo uporabnikov na ravni protokola. . To zagotavlja, da se identiteta posameznika potrdi, ostane zasebna in preverljiva v transakcijah. Poleg dodajanja količnika zaupanja, ki ga želi blockchain ponuditi, vrednost te stopnje skladnosti neposredno podpira posvojitev podjetja.

Uspeh tega sistema bo odvisen od dokazov o ničnem znanju , ki zagotavljajo, da lahko dve stranki zaupata, sklepata pogodbe in izmenjata vrednost na zaupanja vreden način, ne da bi morali razkriti identiteto nasprotne stranke in ogroziti njuno zasebnost. Ta vdelana oblika KYC in AML bo šla še korak dlje, da bo privabila poslovne odjemalce, ki so se izognili izkoriščanju zmožnosti blockchaina.

Glede na ta svež pristop k tehnologiji blockchain, ki ustreza več na globalnih poslovnih zahtevah, ki temeljijo na pravilih, zlasti v skladu z zakonodajo, želi Concordium s svojo mrežo spodbuditi bolj razširjeno odobravanje podjetij. Ti dragoceni atributi v kombinaciji s svojo varno, visoko zmogljivo in poceni arhitekturo zagotavljajo, da storitve, kot so izmenjava podatkov, shranjevanje in drugo, ustrezajo strogim zahtevam operaterjev v podjetju in odpirajo vrata za posvojitev.

Katere aplikacije blockchaina si lahko omislite za primere uporabe v podjetju? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Amazon Job Listing Seeks Blockchain Lead - Internet Giant Looks to Create 'Business Use Cases Across Defi'

Study Shows NFT Sales Plummeted 90% Over the Last 30 Days, NFT Wallets Dip 70%

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je v informativne namene samo. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments